Η Σοφία Μητσοτάκη έγινε 25 ετών και δέχθηκε τις πιο γλυκές ευχές από τους γονείς της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Σοφία Μητσοτάκη έγινε 25 ετών και δέχθηκε τις πιο γλυκές ευχές από τους γονείς της

Γενέθλια έχει σήμερα η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι.

Ημέρα χαράς η σημερινή για την οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η πρωτότοκη κόρη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, Σοφία έχει γενέθλια και κλείνει το 25ο έτος ζωής.

Η Σοφία Μητσοτάκη έχει σπουδάσει Δημόσια Υγεία στο πανεπιστήμιο John Hopkins και εργάζεται στον χώρο των τραπεζών. Τα τελευταία χρόνια μένει στο Λονδίνο όπου και εργάζεται. Αυτή την περίοδο κατέχει υψηλόβαθμο πόστο στα κεντρικά γνωστής εταιρίας στη Βρετανική πρωτεύουσα, ως επικεφαλής υπεύθυνη για τις σχέσεις του ομίλου με τους μετόχους του και το επενδυτικό κοινό.

Μαζί με τα αδέρφια της (Δάφνη και Κωνσταντίνο) αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες των γονιών της, οι οποίοι συχνά δημοσιεύουν φωτογραφίες μαζί τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τζένη Μπαλατσινού: Η τρυφερή φωτογραφία για τα γενέθλια του Βασίλη Κικίλια

Το τρυφερό post του Πρωθυπουργού για τα 25α γενέθλια της κόρης του

«Πέρασαν 25 χρόνια απο τότε που γέμισες τη ζωή μας με φως! Χρόνια πολλά Σοφάκι!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CefgoZjDo1P

To post της Μαρέβας Γκραμπόφσκι

Λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση του Πρωθυπουργού, η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, πόσταρε μια selfie φωτογραφία με την κόρη της Σοφία στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: «Σοφάκι μου δεν το πιστεύω ότι έφτασε η ώρα που γίνεσαι 25! Τόσο υπερήφανη για όλα που έχεις πετύχει και για την απίστευτη καλοσύνη σου».

https://www.instagram.com/p/CefhKNaKSMP

Κυριάκος Μητσοτάκης- Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Η γνωριμία, ο έρωτας και οι δυσκολίες που βίωσαν

«Ήταν φοιτητικός έρωτας. Γνωριστήκαμε στο Harvard Την βοήθησα σε μια εργασία Στατιστικής. Έχω μιλήσει πολλές φορές για την Μαρέβα. Εγώ θα πω μια κουβέντα μόνο που ίσως δεν έχω ξαναπεί. Και να μην τα είχαμε καταφέρει να σώσουμε τον γάμο μας και τα καταφέραμε με μεγάλη προσπάθεια και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι΄αυτό», είχε δηλώσει ο Πρωθυπουργός σε παλαιότερη συνέντευξή του.

https://www.instagram.com/p/CdqVt-pqFsc

«Έχουμε μια σχέση πολύ μεγάλη. Βαθιά αγάπη, βαθιά εκτίμηση. Βαθύτατο θαυμασμό και σεβασμό του τι κάνει ο άλλος. Περνάμε καλά μαζί. Γελάμε μαζί πολύ. Τα παιδιά μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Μοιραζόμαστε τα βάρη όσο καλύτερα μπορούμε και ξεδιπλώνοντας το άλμπουμ των δικών μας προσωπικών αναμνήσεων, δεν θα δείτε κάτι διαφορετικό, νομίζω, από το άλμπουμ μιας οικογένειας η οποία στην πρώτη προτεραιότητα έχει τα παιδιά της. Δεν είμαστε εμείς μια συνηθισμένη οικογένεια, εκ των πραγμάτων. Είμαστε μια κανονική οικογένεια όμως. Με την έννοια ότι το νοιάξιμο του κάθε γονιού, πάνω και πέρα από όλα είναι το καλό των παιδιών του. Περάσαμε και τις δυσκολίες μας, μεγάλες δυσκολίες, βγήκαμε πιο δυνατοί», είχε αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την σύζυγό του.

Πηγή κεντρικής: kyriakos