Η δικηγόρος του Johnny Depp, Camille Vasquez, έχει σύντροφο και δεν είναι ο ηθοποιός

Η δικηγόρος του Johnny Depp, Camille Vasquez, έχει σύντροφο και δεν είναι ο ηθοποιός
AP

Αυτός είναι ο σύντροφος της δικηγόρου που ξεχώρισε στη δίκη Depp - Heard.

Η δικηγόρος του Johnny Depp, Camille Vasquez, έχει έρθει στο προσκήνιο αυτούς τους μήνες λόγω της δίκης του ηθοποιού με την Amber Heard. Από τον Απρίλιο, οι φανς του σταρ αλλά και κόσμος που απλώς είχε περιέργεια για το αποτέλεσμα παρακολουθούσαν μέσω του YouTube και ποικίλα σοκαριστικά ντοκουμέντα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η Camille Vasquez έγινε η νέα αγαπημένη του κοινού

Στα highlights της δίκης βρέθηκε η εξέταση της Heard από τη Vasquez, όπου η τελευταία είχε πραγματικά «στήσει στον τοίχο» την ηθοποιό και κάθε φορά που την έπιανε να λέει ψέματα τη διέκοπτε και δεν της έδινε περιθώριο να συνεχίζει να τα υποστηρίζει. Μέσω εκείνης ήταν που η Heard παραδέχτηκε ένορκα πως μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει τα χρήματα που πήρε από τον Depp στις φιλανθρωπίες στις οποίες τα είχε τάξει.

Έκτοτε, η Vasquez έγινε αγαπημένη του κοινού, το οποίο, όμως, πήγε τη σκέψη του ένα βήμα παραπέρα…

Η δικηγόρος με τον σταρ των Πειρατών της Καραϊβικής εμφανίζονταν να είχαν έρθει κοντά στη δίκη. Μπορεί να γελούσαν μαζί, να υπήρχαν υποστηρικτικά βλέμματα, κ.α. Κάποιοι θεατές, λοιπόν, μετέφρασαν την εν λόγω οικειότητα ως κάτι παραπάνω από σχέση δικηγόρου με πελάτη, θέλοντάς τους μέχρι και ζευγάρι.

Depp Heard Lawsuit

Αυτή η θεωρία διασκέδασε πολύ το κοινό, αφού η Vasquez έγινε η νέα αγαπημένη του ενώ για τον Depp υπήρχε ήδη μία αγάπη και θέληση για δικαίωση, όμως, η πραγματικότητα τελικά είναι διαφορετική.

Ποιος είναι ο σύντροφος της Camille Vasquez

Η Vasquez είναι ζευγάρι με τον Edward Owen, ένα στέλεχος εταιρείας -WeWork- που σπούδασε Ιστορία στο πανεπιστήμιο του Cambridge και Μεταπτυχιακό στα κτηματομεσιτικά. Ο Owen είναι, μάλιστα, υπεύθυνος των τμημάτων της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας.

Το ζευγάρι εθεάθη έξω από το ξενοδοχείο στη Virginia στο οποίο έμενε η Vasquez, η οποία, μάλιστα, σταμάτησε για να φωτογραφηθεί με φανς της.