Είχαμε ξεχάσει να βλέπουμε τον Johnny Depp χωρίς να εκκρεμούν δίκες για την υπόληψή του

Νατάσσα Σχοινά
Είχαμε ξεχάσει να βλέπουμε τον Johnny Depp χωρίς να εκκρεμούν δίκες για την υπόληψή του

Ο Johnny Depp έξω από το δικαστήριο στο Fairfax

AP

Η επίσκεψη του ηθοποιού στο Kent μία μέρα μετά την ετυμηγορία της δίκης.

Η πολύκροτη δίκη του Johnny Depp ενάντια στην Amber Heard τελείωσε. Ο 58χρονος ηθοποιός δικαιώθηκε στους ισχυρισμούς του αποδεικνύοντας τόσο με γραπτά στοιχεία όσο και με ηχητικά ντοκουμέντα και μαρτυρίες πως υπήρξε θύμα συκοφαντικής δυσφήμησης αλλά και θύμα ενδοοικογενειακής βίας, με την ίδια τη σταρ να παραδέχεται στις ηχογραφήσεις πως τον χτυπούσε.

Την ώρα που οι φανς του σε όλον τον πλανήτη πανηγυρίζουν, ο Depp είναι με τον φίλο του και μουσικό, Jeff Beck, και πραγματοποιούν εμφανίσεις on-stage. Στο Royal Albert Hall βρισκόταν και το σαββατοκύριακο πριν τη δίκη, όπου και έπαιζε με τον μουσικό. Την απόφαση παρακολούθησαν μαζί σε ένα τοπικό μαγαζί.

Δίκη Depp - Heard: Η ετυμηγορία των ενόρκων ανακοινώθηκε - Περίτρανη δικαίωση για τον Johnny

Η επίσκεψη του Johnny Depp μία μέρα μετά την ετυμηγορία

Μία μέρα μετά την ετυμηγορία, ο Depp αποφάσισε να επιστρέψει μετά από χρόνια που έφερε την ταμπέλα του «wife beater» στις δημόσιες εμφανίσεις. Αυτό που έκανε, ωστόσο, ήταν κάτι πολύ καθημερινό και τρυφερό. O ηθοποιός που παραμένει στην Αγγλία, βρέθηκε στο Kent σε ένα κέντρο διάσωσης ζώων, το οποίο στηρίζει ο Beck.

Το Folly Wildlife Rescue είναι αφιερωμένο στη διάσωση και επανένταξη πληγωμένων, ορφανών και ταλαιπωρημένων άγριων ζώων και πουλιών στο δυτικό Kent, το ανατολικό Sussex καθώς και στις τριγύρω περιοχές. Εκεί ήταν που ο Johnny βρήκε έναν ορφανό ασβό, τον Freddie, και αποφάσισε να τον πάρει στην αγκαλιά του.

https://www.instagram.com/p/CeUyQHevXYR

Το θέαμα απαθανατίστηκε, φυσικά, από κάποιον που βρισκόταν στο καταφύγιο και η φωτογραφία του ηθοποιού γέμισε χαμόγελα τους θαυμαστές του που επιτέλους τον βλέπουν να απολαμβάνει μία απλή επίσκεψη έχοντας δικαιωθεί απέναντι στην πρώην σύζυγό του, που από το 2016 τον κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία.

Κατά πάσα πιθανότητα, βέβαια, η Amber Heard θα κάνει έφεση για την απόφαση του δικαστηρίου, οπότε δεν αποκλείεται το γεγονός να ξαναδούμε το πρώην ζευγάρι στα δικαστήρια, σε άλλη μία προσπάθεια της ηθοποιού να τον κρίνει ένοχο. Μέχρι τότε, ο Depp μπορεί να απολαύσει τη δικαίωσή του με «καθαρό» όνομα και να αρχίσει σιγά-σιγά να επιστρέφει δυναμικά στην υποκριτική. Οι προτάσεις σίγουρα θα αρχίσουν να έρχονται «βροχή», με τη διαφορά ότι τώρα εκείνος έχει το «πάνω χέρι».