Elon Musk: Το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Depp- Heard είπε τη γνώμη του για τη δίκη

Πατούλια Κατερίνα
Elon Musk: Το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Depp- Heard είπε τη γνώμη του για τη δίκη

Έχει άποψη και ο Elon Musk για την έκβαση της δίκης του Johnny Depp με την Amber Heard.

Ο Elon Musk, ο ισχυρός άντρας του Twitter και δισεκατομμυριούχος, έσπασε τη σιωπή του σχετικά με τη δίκη του Johhny Depp και της Amber Herad, μια δίκη που έφερε και τον ίδιο στο προσκήνιο και οι αρχικές φήμες τον ήθελαν να καλείται και ως μάρτυρας για να καταθέσει.

Μακάρι να προχωρήσουν

Ο CEO της Tesla και SpaceX, που ξεκίνησε να βγαίνει με την ηθοποιό μετά τον χωρισμό της από τον Πειρατή της Καραϊβικής, δεν κατέθεσε τελικά ποτέ μπροστά στους δικαστές και εν αναμονή του οριστικού αποτελέσματος της δίκης, ο Musk μίλησε αποκαλύπτοντας τις σκέψεις του:

«Ελπίζω να προχωρήσουν και οι δύο μπροστά. Όταν είναι στα καλύτερά τους, ο καθένας είναι απίθανος», τιτίβισε ο Elon λίγο πριν την απόφαση που θα βγει πιθανότατα αύριο.

Ο Musk έκανε το tweet αυτό σε απάντηση του podcaster και ερευνητή του MIT, Lex Fridman, ο οποίος έγραψε σχετικά με τη δίκη:

1. Η φήμη είναι μεγάλο ναρκωτικό για κάποιους.

2. Οι ψυχίατροι και οι δικηγόροι διαφέρουν δραστικά σε σχέση με τις ικανότητές τους.

3. Το να λες ψέματα σε εκατομμύρια είναι κάτι που ορισμένοι άνθρωποι μπορούν να κάνουν.

4. Η αγάπη είναι δύσκολη.

5. Μεγάλο ποτήρι κρασιού.

O Elon Musk υπήρξε για κάποιους το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του Depp με την Heard, Παρότι ο ίδιος επιμένει πως η ηθοποιός είχε ήδη χωρίσει αρκετούς μήνες πριν συνάψουν έναν ανοιχτό δεσμό.