Άγριες Μέλισσες: Δούκας με Ελένη και Κωνσταντής με Μελέτη ορίζουν το ματωμένο τέλος της σειράς

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Δούκας με Ελένη και Κωνσταντής με Μελέτη ορίζουν το ματωμένο τέλος της σειράς

Η επική επανένωση Μελέτη και Κωσταντή είναι η αρχή των εξελίξεων για τον τελευταίο μήνα των Άγριων Μελισσών. Πώς όμως εμπλέκονται μαζί Δούκας και Ελένη;

Πέρασε ένας χρόνος με τον Κωνσταντή και τον Μελέτη να είναι από φίλοι, εχθροί. Και ήρθε η στιγμή στις Άγριες Μέλισσες για να ξαναβρεθούν και να τα πουν όλα. Αυτή η στιγμή δεν είναι τυχαία. Η επανένωση τους και η παράξενη μοίρα που ενώνει τον Δούκα με την Ελένη, ορίζει το τέλος. Με την συμμετοχή και του Ακύλα. Έρχεται το grande φινάλε της σειράς ορόσημο της ελληνικής τηλεόρασης, τα τελευταία τρία χρόνια.

Το χώμα βάφτηκε κόκκινο

Η κλασσική ελληνική ταινία με τον Νίκο Κούρκουλο και τον Μάνο Κατράκη, επαναλαμβάνεται στο Διαφάνι, όχι ως προς το σενάριο, αλλά σίγουρα ως προς τον τίτλο. Σας το έχουμε ξαναπεί, πως το τέλος των Άγριων Μελισσών θα είναι γεμάτο αντιθέσεις. Με δράμα και στάλες ευτυχίας. Το κοινό στο Twitter περιμένει με ανυπομονησία το πως θα εξελιχθεί η σχέση του Κωνσταντή και του Μελέτη. Σε μία κρίσιμη στιγμή του τελευταίου, γιατί ξέρει ότι η Πηνελόπη είναι κοντά στην αλήθεια, θα συναντήσει τον αλλοτινό του κολλητό και αγαπημένο του πρώτο ξάδελφο. Αυτό θα γίνει από το αποψινό κιόλας επεισόδιο και το κοινό στο Twitter περιμένει με αγωνία.

Οι θλιβερές μνήμες ζωντανεύουν, οι εξηγήσεις δίνονται, οι τύψεις ωστόσο παραμένουν. Και οι δύο γράφουν με ένα τρόπο το τέλος της ιστορίας. Ο Μελέτης θα γράψει το τέλος του Ακύλα και ο Κωνσταντής του πατέρα του Δούκα με την βοήθεια της Πηνελόπης. Η έρευνα της για τον θάνατο του Αλέξη έχει αίσιο τέλος. Και οι ένοχοι επιτέλους πληρώνουν. Με τον ίδιο δραματικό τρόπο, όπως ακριβώς εξαφάνισαν τα θύματα τους.

mirsini_eleni.jpg

Το περίεργο κάρμα Δούκα και Ελένης

Υπάρχουν πολλά spoilers τις τελευταίες ημέρες που αφορούν στο φινάλε της σειράς. Κάποια μάλιστα αναφέρουν πως τον Δούκα τον κυνηγά ο Ακύλας που έχει αποδράσει από την φυλακή και την κρίσιμη στιγμή πριν τον σκοτώσει, ο ισχυρός Σεβαστός, ξεγεννά την Ελένη! Η αλήθεια είναι πως αυτό το τέλος, δεν έχει ακόμη γυριστεί και κρατάμε τις αμφιβολίες μας. Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, οι σεναριογράφοι της σειράς, επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις, οι οποίες δεν έχουν διαρρεύσει, γιατί αρκετές σκηνές, βρίσκονται στην φάση της αναπροσαρμογής.

konstantis_meletis.jpg

Το τέλος κρατείται όπως και την περσινή χρονιά ως επτάσφραγιστο μυστικό. Ειδικά του Ακύλα. Γιατί δεν θα είναι τόσο απλός ο τρόπος που θα φύγει ο Δούκας αλλά και ο Ακύλας. Δεν θα έχουμε δηλαδή μόνο αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο κακούς.

Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι θα βαφτεί με αίμα λίγο πριν το μεγάλο φινάλε και ο Ακύλας εκδικείται

Η συνέχεια θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.