Ο γιος της αδικοχαμένης Naya Rivera τελείωσε το νηπιαγωγείο κι όλοι σχολιάζουν πόσο περήφανη θα ήταν

Ο γιος της αδικοχαμένης Naya Rivera τελείωσε το νηπιαγωγείο κι όλοι σχολιάζουν πόσο περήφανη θα ήταν

Μία τρυφερή και πολύ συγκινητική ανάρτηση δύο χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της ηθοποιού.

Έναν μήνα πριν κλείσουμε δύο χρόνια από τον τραγικό θάνατο της Naya Rivera στη λίμνη Piru το 2020, ο εξάχρονος πια γιος της, Josey, γιόρτασε με τον μπαμπά του, Ryan Dorsey, την αποφοίτησή του από το νηπιαγωγείο.

Ο γιος της Naya Rivera τελείωσε το νηπιαγωγείο

Η ανάρτηση που έκανε ο περήφανος μπαμπάς στον λογαριασμό του στο Instagram δείχνει τη χαρά του για τον μικρό αλλά και ο Josey πόζαρε γεμάτος χαμόγελο στην αγκαλιά του.

https://www.instagram.com/p/Cehl_8BpvBM

«Δεν το πιστεύω, αλλά είμαστε επίσημα εκτός νηπιαγωγείου. Το μικρό μου αγόρι είναι ένα μεγάλο αγόρι τώρα και πηγαίνει στην πρώτη τάξη του δημοτικού!

@joseydorsey σ’ αγαπώ τόσο πολύ και με κάνεις τόσο περήφανο να είμαι ο μπαμπάς σου.

Ακόμα πιο ψηλά στο επόμενο κεφάλαιο με τον μικρό μου άντρα», έγραψε ο Dorsey.

Η ανάρτηση με τα γέλια και τα κατορθώματα του μικρού αναμενόμενα έφερε στο μυαλό την αδικοχαμένη ηθοποιό. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μαζί με τα συγχαρητήρια στον πατέρα και στον μικρό, θέλησαν να πουν ότι πως και η Naya θα ήταν πολύ περήφανη για τον Josey.

Ο τραγικός θάνατος της ηθοποιού

Ήταν στις 8 Ιουλίου του 2020, όταν για πρώτη φορά κυκλοφόρησε η είδηση του εξαφανισμού της Naya Rivera. Η 33χρονη πρωταγωνίστρια του «Glee» είχε πάει για βαρκάδα με τον τότε 4χρονο γιο της στη λίμνη Piru, όμως, λίγες ώρες αργότερα ο Josey βρέθηκε μόνος του με τα ίχνη της σταρ να αγνοούνται.

Μαρτυρίες ήθελαν τη Rivera να κατευθύνεται ιδιαίτερα ευδιάθετη με τον γιο της προς τη λίμνη και η αστυνομία πίστευε πως η ηθοποιός ήταν νεκρή υποθέτοντας ότι κάτι συνέβη μέσα στη λίμνη, αφού δεν υπήρχε κανένα ίχνος που να δείχνει οτιδήποτε διαφορετικό. Ο Josey ήταν αρχικά σε κατάσταση σοκ και, όταν κατάφερε να ηρεμήσει, είπε πως η μαμά του δεν κατάφερε ποτέ να ανέβει στη βάρκα μετά τη βουτιά της.

Πέντε μέρες μετά, στις 13 Ιουλίου του 2020, η σωρός της Rivera βρέθηκε και οι αρχές θεώρησαν πως μάλλον ο γιος της κινδύνεψε να πνιγεί, εκείνη βούτηξε να τον σώσει, τα κατάφερε, όμως, δεν κατόρθωσε να σώσει τον εαυτό της αφού οι δυνάμεις της την είχαν εγκαταλείψει. Στις 15 Ιουλίου, η επίσημη ιατροδικαστική απόφαση αναφέρθηκε σε πνιγμό μετά από ατύχημα.

Ένας χρόνος από τον τραγικό θάνατο της Naya Rivera (video)