Αθηνά Οικονομάκου: Η κόρη της έχει γενέθλια και το μήνυμα της ηθοποιού είναι το mood κάθε νέας μαμάς

Πατούλια Κατερίνα
Αθηνά Οικονομάκου: Η κόρη της έχει γενέθλια και το μήνυμα της ηθοποιού είναι το mood κάθε νέας μαμάς

Πώς περνάει ένας ολόκληρος χρόνος χωρίς να το καταλάβεις; Πώς τη μια στιγμή είσαι έγκυος και την επόμενη το μωρό σου σβήνει το πρώτο του κεράκι; Το mood της Αθηνάς Οικονομάκου είναι το mood κάθε νέας μαμάς.

Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από την 9 Ιουνίου 2021, όταν η Αθηνά Οικονομάκου έγινε μαμά για δεύτερη φορά, ακριβώς την προβλεπόμενη ημέρα τοκετού. Η Οικονομάκου, στο mood κάθε μαμάς δύο μικρών παιδιών και κάθε μαμάς τον πρώτο χρόνο με το μωρό της αγκαλιά, έκανε ένα τρυφερό ποστ για τη Sienna της.

Τα πρώτα γενέθλια της Sienna

«Σ´ευχαριστώ που με επέλεξες μικρή μου Σιέννα! Τα λόγια μοιάζουν λίγα για να εκφράσουν αυτά που νιώθω..μόνο δυο λέξεις..ευγνωμοσύνη και ολοκλήρωση!
Αχ πώς περνάει έτσι ο καιρός βρε παιδιά. Δεν το χωράει ο νούς μου..πότε γέννησα-πότε πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος. Εύχομαι υγεία & ευτυχία σε όλα τα παιδάκια του κόσμου
#1yearold #birthdaygirl #SiennasFirstBirthday #birthdayparty #9thofJune #mybabygirl #sienna #mysweetheart», έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηνά.

https://www.instagram.com/p/Cek2K3vNHi_

Κι αν κάτι σκεφτήκαμε πως μας θυμίζει η πρώτη εικόνα της Sienna στα πρώτα της γενέθλια, είναι σίγουρα, η πόζα στο γρασίδι σαν άλλη Lilibet Diana.

lilibet3.jpg

Lilibet Diana

Το καλοκαίρι η βάφτιση της Sienna

Η κόρη της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου θα βαπτιστεί το καλοκαίρι και πέραν του Sienna, θα λάβει και το όνομα Ηλέκτρα.

https://www.instagram.com/p/CP3pgEitSY-

Το όνομα Sienna, το είχε αποφασίσει το ζευγάρι από εκείνο το ταξίδι που είχαν κάνει στη Φλωρεντία πριν οκτώ χρόνια.

Η ζωή με δύο παιδιά

«Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήθελα πολύ αγόρι. Στο δεύτερο δεν είχα πρόβλημα. Είναι μαγικό που ήρθε κορίτσι. Είναι διαφορετικό. Δεν έχω το άγχος που είχα στο πρώτο παιδί και τις αγωνίες. Το απολαμβάνω το παιδί αυτό πολύ διαφορετικά. Είμαι άλλη μαμά. Τώρα είμαι πιο ήρεμη και απολαμβάνω την κάθε στιγμή μαζί της. Στο πρώτο παιδί άκουγα άλλες μανούλες που έλεγαν πως είναι ευτυχισμένες, εγώ ήμουν τόσο προβληματισμένη και ταραγμένη και δεν μπορούσα να το απολαύσω. Τώρα στο δεύτερο λέω πως τελικά μπορεί να συμβαίνει σε κάποιους, δεν έλεγαν ψέματα. Ότι και να σου πουν δεν έχει καμιά σχέση και επίσης κανένας δεν σου λέει τα αρνητικά. Οι δυσκολίες είναι πολλές σε ένα νεογέννητο και όταν δεν ξέρεις και δεν έχεις και πολλή βοήθεια τρομερή ανασφάλεια», είχε πει η Αθηνά στον Νίκο Μουτσινά ενώ για τη σχέση που έχουν ο γιος της Μάξιμος και η μικρή Sienna είχε πει:

«Μέχρι τώρα τα πάνε πολύ καλά, είναι πολύ τρυφερός μαζί της, την αγκαλιάζει, τη φιλάει, αλλά τώρα που η μικρή έχει αρχίσει λίγο και εκφράζεται και θέλει αγκαλίτσες και φιλάκια τον βλέπω λίγο πιο προβληματισμένο. Σου λέει δεν είναι κουκλάκι για πάντα, δεν θα μείνει έτσι. Οπότε φαντάζομαι πως θα αλλάξει η συνθήκη».