Άγριες Μέλισσες: Η απόλυτη ανατροπή - Δύο ήρωες ομολογούν τις δολοφονίες τους

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Η απόλυτη ανατροπή - Δύο ήρωες ομολογούν τις δολοφονίες τους

Η Πηνελόπη και ο Λάμπρος μαθαίνουν την μεγάλη αλήθεια για τον άδικο χαμό του Αλέξη και του Γιάννου. 

Τα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες θα γράψουν ιστορία. Ακόμη και οι φαν της σειράς που περιμένουν με αγωνία την κορύφωση προς το φινάλε θα εκπλαγούν. Δύο ήρωες παίρνουν την μεγάλη απόφαση. Ομολογούν. Και εκείνοι που θα τους ακούσουν βρίσκονται σε δίλημμα. Είναι δύσκολη η συγχώρεση και δύσκολη η απόφαση για τιμωρία. Ο Λάμπρος και η Πηνελόπη πρέπει να αποφασίσουν.

https://www.instagram.com/p/CeBdJpOoch_

Σε κατάσταση σοκ η Πηνελόπη

Ο Μελέτης και με την βοήθεια του Νέστορα, ξαναγυρνά στην καλή πλευρά του εαυτού του. Γνωρίζει πως η Πηνελόπη που επιδιώκει την ομολογία της Ασπασίας είναι κοντά στην μεγάλη αποκάλυψη για τον Αλέξη. Όταν βλέπει πως όλα πια είναι μάταια, αποφασίζει να της πει ότι τον Αλέξη σκότωσε ο Αχιλλέας Μεγαρίτης και πως ηθικοί αυτουργοί ήταν εκείνος και ο πατέρας της. Της λέει πως δεν είχαν δώσει εντολή να τον σκοτώσουν αλλά παρόλα αυτά δεν διαγράφει τις δικές του ευθύνες. Η Πηνελόπη σοκάρεται. Μέσα της ήξερε πως αυτό θα συνέβαινε. Η μεταξύ τους συνάντηση θα είναι καθηλωτική και άκρως συγκινητική.

Η δεύτερη ομολογία έρχεται από τον Κωνσταντή στον Λάμπρο για την δολοφονία του αδελφού του Γιάννου. Όπως όλοι θυμόμαστε ωστόσο, ο Κωνσταντής ήταν παρατηρητής και όχι φυσικός αυτουργός. Αλλά τόσα χρόνια (στην σειρά έχουν ήδη περάσει 8) ζει με τις τύψεις και τους εφιάλτες του. Ανάμεσα σε δάκρυα και συγγνώμες, ο Λάμπρος νιώθει μετέωρος. Πως μπορεί μετά από αυτή την παραδοχή να συνεχίσει να βλέπει με τον ίδιο τρόπο τον Κωσνσταντή; Η Ελένη είναι αδύναμη να τον συμβουλέψει και η Δρόσω βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση για τον άντρα που αγάπησε.

Ο Κωνσταντής ωστόσο έχει κάνει τα λιγότερα από τους Σεβαστούς. Δεν έχει αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή, δεν έχει κάνει παρανομίες και αυτό θα λειτουργήσει υπέρ του. Για να ηρεμήσει η ψυχή του.

https://www.instagram.com/p/CelG_hiAlQx

Ο Μελέτης ωστόσο κουβαλά πολλά περισσότερα. Ένας από τους πιο δυνατούς και αμφιλεγόμενους χαρακτήρες της σειράς, οδηγείται προς το τέλος. Δεν θα αποκαλύψει τίποτε άλλο από αυτά που έχει κάνει - μην ξεχνάμε ότι έχει σκοτώσει και τον πρώτο σύζυγο της Πηνελόπης - και θα έχει μία τελευταία επιθυμία. Να απαλύνει τον πόνο που προκάλεσε. Δύσκολο.