Τα τρυφερά λόγια του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη για τη Δανάη Μπάρκα και η έντονη συγκίνησή της

Τα τρυφερά λόγια του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη για τη Δανάη Μπάρκα και η έντονη συγκίνησή της

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησε σε συνέντευξή του για τη Δανάη Μπάρκα με την παρουσιάστρια να συγκινείται βλέποντας το απόσπασμα στην εκπομπή της, «Πάμε Δανάη!».

Είναι γνωστό ότι η Δανάη Μπάρκα μεγάλωσε στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα της και τον πολύ καλό φίλο της Βίκυς Σταυροπούλου, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Φυσικά, η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» είχε τον δικό της μπαμπά, τον Νώντα, με τον οποίο έχει εξαιρετικές σχέσεις, όμως μεγάλωσε στο πλευρό του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη τον οποίο και θεωρεί δεύτερο πατέρα.

Και βλέποντας τη συνέντευξή του στο Στούντιο 4 και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, η Δανάη Μπάρκα συγκινήθηκε, όπως φάνηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της στο MEGA.

Μπάρκα-Σταυροπούλου-Μπέττα έκαναν την πιο γλυκιά αφιέρωση στην Νατάσσα Θεοδωρίδου

H συγκίνηση της Δανάης Μπάρκα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Αφού, λοιπόν, η εκπομπή «Πάμε Δανάη» έπαιξε το απόσπασμα της συνέντευξης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην ΕΡΤ, η Δανάη Μπάρκα μίλησε εμφανώς συγκινημένη και αποκάλυψε ότι δεν είδε τον ηθοποιό και πως γενικότερα δεν αντέχει να βλέπει τις συνεντεύξεις του, γιατί μετά κλαίει και συγκινείται ιδιαιτέρως.

«Είναι φοβερό το πόσο δυνατά μπορείς να αγαπήσεις έναν άνθρωπο, ενώ μπορεί να μη σε έχει γεννήσει. Δηλαδή, ο Χρήστος δεν είναι ο βιολογικός μου μπαμπάς. Ο βιολογικός μου μπαμπάς υπάρχει, τον λατρεύω, πεθαίνω. Είναι ο Νώντας. Νιώθω όσο περνάει ο καιρός και όσο καταλαβαίνω πόσο αγαπάω τον Χρήστο... υπάρχουν στιγμές που τρομάζω», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

Και συνέχισε: «Δεν γίνεται να έχει δημιουργηθεί ένας τέτοιος πυρήνας και να υπάρχει μεταξύ μας τέτοια αγάπη. Και είναι πολύ ωραίο αυτό να συμβαίνει και όχι μόνο για μας...».

Όσα είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για τη Δανάη Μπάρκα

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αποκάλυψε στη συνέντευξή που έδωσε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο πώς γνωρίστηκε με τη Βίκυ Σταυροπούλου. «Ήταν παντρεμένη η Βίκυ κι έγκυος στη Δανάη. Δούλευε στα μαγαζιά του άντρα της, του Νώντα. Κι ένας φίλος μού λέει ''ξέρω πού θα σε πάω. Θα σε πάω στο Μπουρνάζι να γνωρίσεις τη μεγαλύτερη σταρ του Λεκανοπεδίου’’. Και πάω και γνωρίζω τον σίφουνα Βίκυ», λέει ο ηθοποιός στο παραπάνω βίντεο. Και συνεχίζει: «Τρόμαξα, δηλαδή, λίγο από την πρώτη γνωριμία και λέω ''τι τρελή είναι αυτή; Πόσο τρελή είναι αυτή;».

https://www.instagram.com/p/CYJ-W4_sp1e

Το σημείο, μάλιστα, που συγκίνησε τη Δανάη Μπάρκα ήταν εκεί που ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ερωτήθηκε αν τον είπε μπαμπά: «Πρώτη πολύ δύσκολη στιγμή… Επιστρέφουμε από ένα ταξίδι, από μια εκδρομή στο Πήλιο, η Δανάη ήταν στο πίσω κάθισμα, ήταν 5 χρόνων, και μου λέει ''να σε ρωτήσω κάτι; Μπορώ να σε λέω μπαμπά;’’. Φυσικά της λέω, το ρωτάς; Βέβαια, ο μπαμπάς υπάρχει. Είναι ο Νώντας».

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε και τι ένιωσε όταν η Δανάη Μπάρκα τού έκανε αυτήν την ερώτηση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα έχασα λίγο».