Η έξοδος της Μαρίας Μπεκατώρου με την Υβόννη Μπόσνιακ και τη Δανάη Μπάρκα είναι friendship goals

Η έξοδος της Μαρίας Μπεκατώρου με την Υβόννη Μπόσνιακ και τη Δανάη Μπάρκα είναι friendship goals

Μπεκατώρου και Μπόσνιακ τραγουδάνε Ρέμο και η Μπάρκα το καταγράφει.

Σε μία εποχή που πολλά ακούγονται για το θέμα της γυναικείας φιλίας και το κατά πόσο αυτή υπάρχει και είναι ουσιαστική, χαιρόμαστε όταν διάσημα κορίτσια απευθύνονται δημόσια το ένα στο άλλο και εκφράζουν άμεσα και έμμεσα την αγάπη τους. Η Μαρία Μπεκατώρου με τη Δανάη Μπάρκα και την Υβόννη Μπόσνιακ είναι μερικές από αυτές τις γυναίκες.

Το story της Δανάης Μπάρκα με τη Μαρία Μπεκατώρου

Το βράδυ της Τρίτης 7 Ιουνίου, η Δανάη Μπάρκα βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο και απολάμβανε τον χρόνο της με τη Μαρία Μπεκατώρου. Η τελευταία είχε μπει εντελώς σε ρυθμούς Αντώνη Ρέμου, τραγούδαγε τα τραγούδια του και την ξέφρενη διάθεσή της κατέγραψε η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» με την κάμερά της.

Και δεν είναι μόνο αυτό, καθώς στο τέλος του story εμφανίστηκε και η σύζυγος του Ρέμου, Υβόννη Μόσνιακ, για να ενισχύσει στο ρεπερτοριακό κομμάτι.

Η νονά Μαρία

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι κολλητή με την Υβόννη Μπόσνιακ, αλλά πέρα από το φιλικό κομμάτι της σχέσης τους, ο δεσμός τους είναι ακόμα πιο μεγάλος. Η 48χρονη παρουσιάστρια έχει βαφτίσει την κόρη του μοντέλου και του τραγουδιστή, Ελένη, και της έχει μεγάλη αδυναμία. Μέχρι που έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως η μικρή έχει πάρει την τσαχπινιά της.

«Νομίζω πώς ναι. Λες να φταίει που της έβαλα το λάδι; (γέλια). Είναι πολύ χαριτωμένη και κοινωνική η μικρή μας Ελένη, αλλά αυτά είναι χαρακτηριστικά που έχουν και ο Αντώνης και η Υβόννη», έχει πει.

Η αλλαγή στη σιλουέτα της Μπεκατώρου

Η Μαρία πόζαρε με ολόσωμη nude φόρμα και η μεγάλη αλλαγή στη σιλουέτα της ήταν εμφανής. Πρόκειται, μάλιστα, για μία αλλαγή που η παρουσιάστρια έχει τα τελευταία δύο χρόνια στο σώμα της. Για να τα καταφέρει, ωστόσο, δεν ακολούθησε μία εξαντλητική δίαιτα. Ίσα ίσα.

mpekatoroy.jpg

«Φτιάχνω ωραίες σούπες και ριζότα. Το τέλειο παστίτσιο το έκανε η συχωρεμένη η γιαγιά μου. Όπως και ωραίους ντολμάδες. Μάλλον από εκείνη πήρα την τάση να μαγειρεύω καλά αλλά δεν κάνω τα φαγητά της γιαγιάς», είχε πει στο OK.

Με μια φωτογραφία φάνηκε η μεγάλη αλλαγή στη σιλουέτα της Μαρίας Μπεκατώρου