«Αγάπη μου, για σένα λέω», είπε η Δέσποινα Βανδή στον Μπισμπίκη και ο έρωτας δεν κρύβεται

«Αγάπη μου, για σένα λέω», είπε η Δέσποινα Βανδή στον Μπισμπίκη και ο έρωτας δεν κρύβεται

Πόσο ωραίο είναι να μπορούν οι άνθρωποι να καμαρώνουν για τη νέα τους ζωή, τη νέα τους σχέση, τον έρωτα που ζουν και να μην κρύβονται.

Η συναυλία της Δέσποινας Βανδή στο Κατράκειο, παρέα με τον Γιώργο Θεοφάνους, έκρυβε πολλές συγκινητικές στιγμές, μια υπέροχη συνεργασία ανάμεσα στην τραγουδίστρια και την 18χρονη κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη και εννοείται, αφιερώσεις και δηλώσεις για τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Β+Δ = LFE

Ο τρόπος με τον οποίο η Δέσποινα Βανδή, λίγο πριν κλείσει τα 53 και συμπληρώσει έναν ολόκληρο χρόνο μετά το διαζύγιο και τη νέα της ζωή, φανερώνει πως είναι μια άλλη γυναίκα. Από τον Νοέμβριο και τις πρώτες εμφανίσεις στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη, μέχρι και σήμερα, με τις δηλώσεις μπροστά στην κάμερα, η τραγουδίστρια απέδειξε πως ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξεις ζωή, συμπεριφορά, τρόπο δράσης και το πώς μοιράζεσαι όσα συμβαίνουν στη ζωή σου με ξεχωριστή εξωστρέφεια.

Η Δέσποινα που υπήρξε για περισσότερα από 18 χρόνια σε μια πολύ γνωστή σχέση χωρίς κοινές φωτογραφίες, εμφανίσεις και δηλώσεις, αποφάσισε στο νέο της ξεκίνημα στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη να είναι διαυγής και απελευθερωμένη απέναντι στο κοινό.

Κυνηγητό και κρυφτό τέλος

Χωρίς κρυφτό στις εξόδους της, χωρίς κυνηγητό στα ταξίδια της, χωρίς μισόλογα για όσα νιώθει. Δημόσια φιλιά και δημόσιες φράσεις αγάπης, έτσι όπως τα νιώθει. Ακόμα κι όταν οι κάμερες μετά τη συναυλία της, ήθελαν να ρωτήσουν για τη σχέση της, η Δέσποινα τους έβγαλε τους ρεπόρτερ από τη δύσκολη θέση και μίλησε για την αφιέρωσή της στον αγαπημένο της- το τραγούδι Σ’ αγαπώ της Μαρινέλλας και για όσα νιώθει:

«Βασίλη αγάπη μου, για σένα λέω, με ρωτάνε πώς νιώθω», είπε με τη μεγαλύτερη φυσικότητα στον κόσμο η Βανδή μπροστά στις κάμερες και στους δημοσιογράφους, φανερώνοντας με τρόπο απόλυτο, πόσο καλά περνάει και πώς ο έρωτας δεν κρύβεται.

Την ίδια φυσικότητα έχει δείξει η Δέσποινα και στα social media, ποζάροντας με τον Βασίλη της και σε stories και σε σταθερά posts, ζώντας αυτό που βιώνει στην πραγματική της ζωή και στην ψηφιακή της ζωή.

Η Μελίνα Νικολαϊδη τραγούδησε στη συναυλία της Δέσποινας Βανδή και έκλεψε την παράσταση

Αυτό που σίγουρα δεν νοιάζει τη Δέσποινα πια, είναι τι θα πει ο κόσμος. Η ίδια ζει στον κόσμο τον δικό της και φαίνεται πως είναι πολύ πολύ ερωτευμένη. Τουλάχιστον αυτό λένε όσοι την βλέπουν τους τελευταίους μήνες από κοντά. Κάτι θα ξέρουν...