Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης: Το ρομαντικό ραντεβού και το κοινό story κάτω από την Πανσέληνο

Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης: Το ρομαντικό ραντεβού και το κοινό story κάτω από την Πανσέληνο

Το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του και απολαμβάνει όμορφες στιγμές.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν τον έρωτά τους και είναι ευτυχισμένοι. Το πρώτο αμήχανο διάστημα μετά το διαζύγιο και των δύο, ξεπεράστηκε και τώρα πια είναι ελεύθεροι στην κοινή τους ζωή.

Το ζευγάρι είναι αχώριστο και δεν κρύβουν πια τα συναισθήματά τους. Πρόσφατα η τραγουδίστρια μοιράστηκε στο Instagram μερικές τρυφερές λήψεις με τον σύντροφό της από τις Πασχαλινές διακοπές τους, χρησιμοποιώντας την φράση my love, δηλαδή η αγάπη μου: «Χρόνια πολλά με αγάπη και χαρές #friends #family #mylove #pilio».

Δέσποινα Βανδή: Η χιουμοριστική αντίδρασή της στην ερώτηση περί γάμου με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Το ρομαντικό ραντεβού Βανδή-Μπισμπίκη και το κοινό post

Το ερωτευμένο ζευγάρι βγήκε ραντεβού το βράδυ της Δευτέρας (16.05) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, προκειμένου να απολαύσουν το δείπνο τους με θέα την Ακρόπολη.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός δείπνησαν υπό το φως της πανσελήνου και μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους μια παρόμοια φωτογραφία από την έξοδο τους. Τόσο η Δέσποινα Βανδή αλλά και ο Βασίλης Μπισμπίκης πόσταραν τη θέα από το roofgarden του ξενοδοχείου. Πρώτος δημοσίευσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

story_vandi.jpg

Και ακολούθησε και η Δέσποινα Βανδή, μαγεμένη από την θέα.

story_bisbiki.jpg

Το χρονικό της σχέσης τους

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από ένα χρόνο σε κοινές επαγγελματικές παρέες. Ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε βρεθεί και ως θεατής στην παράσταση της Δέσποινας Βανδή «Το δικό μας σινεμά», αλλά γνωρίστηκαν καλύτερα τους επόμενους μήνες. Προέκυψε το διαζύγιο και των δύο το περασμένο καλοκαίρι και λίγο καιρό αργότερα το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στα εγκαίνια της δραματικής σχολής του Λάκη Λαζόπουλου. Ακολούθησε ένα ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία και αρκετές ακόμη κοινές έξοδοι.

Πηγή κεντρικής: desp1navandi