Η Μελίνα Νικολαϊδη τραγούδησε στη συναυλία της Δέσποινας Βανδή και έκλεψε την παράσταση

Πατούλια Κατερίνα
Η Μελίνα Νικολαϊδη τραγούδησε στη συναυλία της Δέσποινας Βανδή και έκλεψε την παράσταση

Το αηδόνι της Δέσποινας Βανδή, η Μελίνα μοιράστηκε μαζί της ένα ντουέτο όλο νόημα.

Η μεγάλη συναυλία της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Θεοφάνους στο Κατράκειο Θέατρο, είχε μια ξεχωριστή guest καλεσμένη και δεν ήταν άλλη από την Μελίνα Νικολαΐδη, την κόρη της Δέσποινας, καρπό του γάμου της με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Γεννημένη στις 8 Φεβρουαρίου 2004, η 18χρονη σήμερα Μελίνα είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια της μαμάς της, πάντα δίπλα της και στην Κύπρο και στη Θεασαλονίκη και στο Κατράκειο!

Μαμά και κόρη σε ένα συγκινητικό ντουέτο

Από τα προηγούμενα χρόνια, η Δέσποινα μας είχε δείξει το ταλέντο της Μελίνας στο τραγούδι, με πρώτη αφορμή μια σχολική γιορτή όπου η Μελίνα τραγούδησε και εντυπωσίασε. Και μόλις χτες το βράδυ, μαμά και κόρη μοιράστηκαν ένα ξεχωριστό ντουέτο, το Αντικριστά που είχε πρωτοτραγουδήσει η Γλυκερία με τον Κώστα Μακεδόνα.

Το κλίμα ήταν συγκινητικό, ο Γιώργος Θεοφάνους συνόδευσε τις δύο γυναίκες στο πιάνο κι εκείνες τραγούδησαν όλο νόημα: «Σ’ αγαπώ πολύ, πιο πολύ κανείς»!

https://www.instagram.com/p/CeGv20Gs1cK

H Μελίνα και το ταλέντο της στο τραγούδι

Μιλώντας στο Queen.gr για το ταλέντο της κόρης της στο τραγούδι, η Δέσποινα είχε πει χαρακτηριστικά:

«Από πολύ μικρή, πρέπει να ήταν τότε 8 χρονών τραγουδούσε. Η Μελίνα από τότε ήταν καλλιτεχνική φύση και το έβλεπα, γιατί μόνιμα τραγουδούσε. Κάποια στιγμή ήθελε να σπουδάσει στην Νομική, γιατί είναι και δυναμική, αλλά αυτό με τρόμαζε. Ερχόταν σε αντιπαράθεση με την καλλιτεχνική της φύση. Χάρηκα που τελικά πήρε άλλη απόφαση, αβίαστα και μόνη της. Τότε της είπα ότι θα σταθώ δίπλα της και θα την στηρίξω όσο μπορώ. Έτσι οφείλουν να κάνουν οι μάνες» ενώ για τις σπουδές της Μελίνας στην υποκριτική η Δέσποινα τόνισε:

«Είπα ότι το παιδί μου έχει ταλέντο και ευχήθηκα «μακάρι να κάνει αυτό που την εκφράζει». Ποτέ δεν είπα, να μην ακολουθήσει τον δικό μου δρόμο. Και τώρα ήρθε η ώρα να φύγει για την Αγγλία για να σπουδάσει υποκριτική. Της είπα: «Παιδί μου είσαι στην αρχή του ταξιδιού σου. Θα ξετυλίξεις μόνη σου το κουβάρι της ζωής σου και θα το πας όπου θέλεις. Εσύ θα χαράξεις τη διαδρομή σου και αυτό που αγαπάς αυτό και να ακολουθήσεις».

Όσο για τον αποχωρισμό που πλησιάζει, η Δέσποινα είπε:

«Αν το παιδί μου που διαβάζει για τις εξετάσεις μου έλεγε «πάω να δω την Βανδή με τον Θεοφάνους», θα του έλεγα όχι. Με ψυχραιμία σκέφτομαι τον αποχωρισμό από την Μελίνα. Δεν θα βάλω φαγητά στην κατάψυξη; Η κόρη μου είναι πολύ δύσκολη στο φαγητό, ο γιος μου είναι ο μάγειρας του σπιτιού», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Δέσποινα Βανδή: «Είμαι μια περήφανη και πολύ τυχερή μάνα, δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερα παιδιά»

Στο πλευρό της Δέσποινας και ο Βασίλης Μπισμπίκης

vandi_bisbikis_kontaros.jpg

Εννοείται πως από τη μεγάλη συναυλία της Βανδή, δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος της Βασίλης Μπισμπίκης αλλά και ο «κουμπάρος» του ζευγαριού, Μανώλης Κονταρός.