Γενέθλια για τη μικρή κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή με οικογενειακό ταξίδι στην Κύθνο

Γενέθλια για τη μικρή κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή με οικογενειακό ταξίδι στην Κύθνο

Η οικογένεια Σοφού εκμεταλλεύτηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για μία γρήγορη εξόρμηση στο αγαπημένο νησί.

Μπορεί ο καιρός να μην είναι ιδανικός σήμερα όπως θα περιμέναμε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όμως, οι περισσότεροι όλοι και κάπου έχουν ταξιδέψει για μία γρήγορη απόδραση από την πόλη. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επέλεξαν τα κοντινά νησιά για τα μπάνια τους και, όταν το νησί συνδυάζεται με γενέθλια, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ωραία.

Τα γενέθλια της μικρής κόρης της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού

Για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, για παράδειγμα, σήμερα είναι μία ημέρα με ιδιαίτερη σημασία, αφού σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια γεννήθηκε η δεύτερη κόρη της με τον Θέμη Σοφό, Μαίρη.

Η οικογένεια γιόρτασε τα γενέθλια της μικρής στην Κύθνο με την αφορμή του τριημέρου και η παρουσιάστρια απαθανατίστηκε με τα τρία αξιολάτρευτα παιδιά της. Πίσω από τον φωτογραφικό φακό βρέθηκε ο σύζυγός της.

https://www.instagram.com/p/CeqGKg7j4h6

«Οικογένεια Σοφού! Να περνάτε υπέροχα. Ο μπαμπάς μας δεν είναι του insta αλλά τουλάχιστον μας απαθανατίζει αν του το ζητήσουμε! ❤️», έγραψε στο caption.

Τα τρία παιδιά της οικογένειας Σοφού

Η 40χρονη παρουσιάστρια γέννησε τη μικρή Μαίρη την Τετάρτη 11 Ιουνίου του 2014 λίγο μετά τις 6 το απόγευμα. Η γέννα έγινε σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων με καισαρική τομή, όπως είχε συμβεί και έναν χρόνο πριν, στη γέννα του πρώτου της παιδιού, της Νάγιας (1η Μαΐου του 2013).

Το τρίτο παιδάκι του ζευγαριού, Ιωάννης Εφραίμ, ήρθε στον κόσμο στις 27 Απριλίου του 2018. Τα νέα ανακοίνωσε ο Δήμος Βερύκιος μέσα από την εκπομπή Happy Day, μερικά λεπτά μετά τις 09:00. «Έχασε μια μεγάλη πρωτιά το Happy Day, η Σταματίνα να γεννήσει στο πλατό. Γέννησε!», ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής.

https://www.instagram.com/p/Ceb6Tbvj78P

Το ζευγάρι πάντα ήθελε μεγάλη οικογένεια

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός ποτέ δεν έκρυψαν ότι ήθελαν μεγάλη οικογένεια. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, όσο φορτωμένο πρόγραμμα κι αν έχει κι όσο κουρασμένη κι αν είναι, αφιερώνει πολύ χρόνο στα παιδιά της, τα οποία ανελλιπώς κοιμίζει η ίδια κάθε βράδυ.

«Έχω την τύχη να κάνω μια δουλειά που με αφήνει να έχω την ευκαιρία να μεγαλώνω η ίδια τις κόρες μου. Το μεσημέρι είμαι κοντά τους για να τις ταΐσω, να τις παίξω, να τις κάνω μπάνιο, να τις νανουρίσω, να τους πω ένα παραμύθι. Δεν υπάρχει νύχτα που να μην κοιμίσω εγώ τα παιδιά μου. Μπορεί να πέφτω ψόφια για ύπνο, αλλά δεν είναι θυσία, είναι επιλογή. Έτσι δεν νιώθω τύψεις και ενοχές για την πρωινή δουλειά μου. Είναι κάτι δημιουργικό, προσφέρω στην οικογένεια μου με τη βοήθεια των δικών μου ανθρώπων και νιώθω ολοκληρωμένη», είχε δηλώσει η Τσιμτσιλή το 2017.