Φανς αποθήκευσαν το live video από την εισβολή του πρώην της Britney Spears στον γάμο της

Φανς αποθήκευσαν το live video από την εισβολή του πρώην της Britney Spears στον γάμο της

Τι έδειξε η κάμερα και όλες οι λεπτομέρειες για τον εισβολέα.

Την ώρα που η Britney Spears έπλεε σε πελάγη ευτυχίας καθώς ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον εκλεκτό καρδιάς της, Sam Asghari, την Πέμπτη 9 Ιουνίου, ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη στο σπίτι της και τάραξε την κατά τα λοιπά γεμάτη χαρές και γέλια ημέρα.

Η εισβολή του πρώην συζύγου της στο σπίτι

Ο Jason Alexander ήταν παντρεμένος με την παιδική του φίλη Britney για 55 ώρες το 2004. Η απόφαση πάρθηκε σε ένα ταξίδι στο Las Vegas, όπως συμβαίνει κατά καιρούς με πολλά ζευγάρια, όμως, πριν περάσουν τρία εικοσιτετράωρα, ο γάμος είχε λήξει.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Alexander εμφανίστηκε στο σπίτι και τραβούσε live video στο Instagram. Οι άνθρωποι της ασφάλειας τον εντόπισαν και προσπαθούσαν να δουν τι συνέβαινε. Εκείνος τούς είπε πως η Britney τον είχε προσκαλέσει αλλά και ότι η τραγουδίστρια «ήταν η πρώτη και μοναδική του σύζυγός». Το περιστατικό χειροτέρεψε με κάποια σωματική πάλη να συμβαίνει μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/CephSGig6OP

Με κάποιον τρόπο κατάφερε να μπει τελικά στο σπίτι, όπου συνέχισε απτόητος να τραβάει live, ώσπου κατάφεραν να τον απομακρύνουν και φώναξαν τον σερίφη του Ventura County.

Ο δικηγόρος της Spears, Mathew Rosengart, μίλησε για το γεγονός και επισήμανε ότι ο Alexander χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια. «Μιλάω προσωπικά με τον σερίφη για να διαβεβαιώσω πως ο κύριος Alexander θα διωχθεί στον μέγιστο βαθμό του Νόμου».

Οι πληροφορίες του Μέσου τον θέλουν να κρατείται για παραβίαση, βανδαλισμό και δύο βιαιοπραγίες.

Το βίντεο που κατάφερε να τραβήξει ο Alexander αποθηκεύτηκε από φανς της τραγουδίστριας και είναι αυτό:

Ο γάμος της Britney Spears με τον Sam Asghari

Ο γάμος του ζευγαριού, παρά την αναστάτωση, τελέστηκε κανονικά όπως είχε προγραμματιστεί με περίπου 100 καλεσμένους. Ανάμεσά τους βρέθηκαν διάσημα ονόματα, όπως Madonna, Paris Hilton, Selena Gomez, Drew Barrymore και Donatella Versace.

Ο μόνος που έδωσε το παρών από την οικογένειά της ήταν ο αδερφός της, Bryan, ενώ οι γονείς της και η αδερφή της δεν ήταν καλεσμένοι.