Η πρώτη εμφάνιση της Britney Spears μετά την αποβολή έγινε με ένα ιδιαίτερο tb βίντεο

Νατάσσα Σχοινά
Η πρώτη εμφάνιση της Britney Spears μετά την αποβολή έγινε με ένα ιδιαίτερο tb βίντεο

Η τραγουδίστρια έχασε το μωρό που περίμενε πριν μερικά 24ωρα και τώρα έκανε μία πολύ διαφορετική ανάρτηση.

Τα τελευταία 24ωρα είναι πολύ δύσκολα για την Britney Spears, η οποία, όπως ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Sam Asghari, έχασε το παιδί που περίμενε.

Η ανακοίνωση της αποβολής του μωρού της Britney Spears

Την εγκυμοσύνη της είχε ανακοινώσει πριν από περίπου έναν μήνα στο προφίλ της δίχως να μπορεί να κρύψει την ευτυχία και τον ενθουσιασμό της που η οικογένειά της με τον Asghari θα μεγάλωνε κι άλλο.

https://www.instagram.com/p/CdjQLP6vzCW

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε πως χάσαμε το μωρό θαύμα μας, νωρίς στην εγκυμοσύνη. Είναι μια στιγμή καταστροφής για κάθε γονιό και ίσως έπρεπε να έχουμε περιμένει να ανακοινώσουμε την εγκυμοσύνη πιο μετά, αλλά ενθουσιαστήκαμε και θέλαμε να μοιραστούμε τα καλά νέα. Η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον είναι η μεγαλύτερη δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για όλη σας τη στήριξη. Σας ζητάμε ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής», έγραψε.

Η ανάρτηση της Britney Spears μετά την αποβολή

Η 40χρονη τραγουδίστρια, τώρα, αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση με ένα #TB βίντεο από τις διακοπές της στο Μεξικό, στο οποίο φοράει ένα μπικίνι και απολαμβάνει τον ήλιο και την αμμουδιά. Σε κάποια φάση, μάλιστα, βγάζει το πάνω μέρος και καλύπτει το στήθος της μόνο με τα χέρια.

https://www.instagram.com/p/Cdo72Ndpb_s

«Προσπαθώντας να τρέξω σέξι όπως στο Baywatch», έγραψε για να συνοδεύσει το θέαμα.

Στο μεσοδιάστημα, μετά την ανακοίνωση της αποβολής της, η Britney έκανε μερικές αναρτήσεις από φαγητά και προϊόντα αλλά και ένα στιγμιότυπο από την Carrie του Sex and the City, με μία κλαμένη φωτογραφία της και την ατάκα: «Δεν έχω διάθεση να είμαι με ανθρώπους». Τη φωτογραφία συνόδευσε με μία φράση που δείχνει την ψυχολογική της κατάσταση: «Δυστυχώς, (αυτή είναι) η διάθεσή μου αυτές τις μέρες. Πραγματικά ελπίζω να μη διαρκέσει για χρόνια».

https://www.instagram.com/p/CdoUZAYPgUZ