Η Britney Spears ξεσπά για τον πατέρα της: «Κατέστρεψε όλη την ύπαρξή μου»

Η Britney Spears ξεσπά για τον πατέρα της: «Κατέστρεψε όλη την ύπαρξή μου»
2019 Invision

Η Britney Spears, σε μια μακροσκελή ανάρτηση, κατηγορεί τον πατέρα της και αποκαλύπτει ότι την έκανε να νιώθει «άσχημη».

Μπορεί να έχουν περάσει 5 μήνες από την απόφαση του δικαστηρίου και την ημέρα που η Britney Spears επιτέλους απαλλάχτηκε από την επί 14 έτη κηδεμονία του πατέρα της, όμως – όπως είναι και λογικό- η star δεν έχει ξεπεράσει όλα όσα έζησε.

Η 40χρονη τραγουδίστρια έχει ψυχικά κατάλοιπα, τα οποία της άφησε όλα αυτά τα χρόνια ο τρόπος με τον οποίο τη μεταχειριζόταν ο μπαμπάς της, Jamie Spears, ο οποίος είχε τον έλεγχο των εισοδημάτων της, την είχε εξαναγκάσει να φορά σπιράλ ώστε να μην μπορεί να τεκνοποιήσει και της απαγόρευε να παντρευτεί. Και αυτές τις «πληγές» μοιράστηκε η Britney στο Instagram με ένα μακροσκελές post και μια φωτογραφία από την εφηβική της ηλικία.

Η Britney Spears είναι έγκυος και το ανακοίνωσε με μία εξομολόγηση για την υγεία της

Το ξέσπασμα της Britney Spears εναντίον του μπαμπά της, Jamie

Καμία διάθεση να κρυφτεί δεν έχει η Britney Spears, η οποία σε μια μακροσκελή ανάρτηση ξέσπασε εναντίον του 69χρονου πατέρα της και αποκάλυψε ότι εκείνος ήταν που την έκανε να νιώθει «άσχημη», έχοντας πια «καταστρέψει όλη την ύπαρξή» της.

«Στα 13 μου ένιωθα κάπως όμορφη… Νομίζω ότι οι μέρες επανάστασης οφείλονταν στο γεγονός ότι έπρεπε πάντα να είμαι τέλεια και όμορφη… μετά έφτασα στα άκρα και έγινα άγρια και άτακτη… αλλά για εκείνες τις επαναστατικές μέρες ακόμα νιώθω ότι ήμουν hot!!! Ένα πράγμα που μου έκανε η κηδεμονία… και ένα από τα πράγματα που με πλήγωσαν περισσότερο… είναι ότι πάντα μου έλεγαν ότι είμαι χοντρή και ποτέ αρκετά καλή», λέει στο post της η Britney Spears.

https://www.instagram.com/p/CdHWlPgPHvN

Και συνεχίζει: «Ο μπαμπάς μου με έκανε πάντα να αισθάνομαι ότι έπρεπε να προσπαθώ, να προσπαθώ, να προσπαθώ!!! ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ! Κατέστρεψε όλη την ύπαρξή μου… όσα με έκαναν να νιώθω όμορφη όπως όταν ήμουν 13… την αυτοπεποίθησή μου… τον τύπο μου… τον εσωτερικό μου διάλογο… και ναι ακόμα και τη σεξουαλική μου ζωή… Όλα εντελώς κατεστραμμένα!!! Με έκανε να νιώθω άσχημη… άρα ήμουν. Πιστέψτε με, το να νιώθεις όμορφη είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος… Το ξέρω, διότι έχω ζήσει και τα δύο!!! Αν αυτό κάνει κάποιους ανθρώπους να νιώθουν άβολα… OK… είναι εξαιρετική μια άβολη συζήτηση! Τη στιγμή που τέλειωσε η κηδεμονία μου… ένιωσα τόσο καλά για τον εαυτό μου!! Και μαντέψτε… Σταμάτησα να προσπαθώ τόσο σκληρά και ναι, μπήκα σε έναν ολοκληρωτικά νέο κόσμο!!! Ένιωσα όμορφη… άρα ήμουν!! Μπορεί να νιώθω έτσι, αλλά η ψυχολογική ζημιά από τον πατέρα μου και από τον κάθε άνθρωπο που τον υπάκουε θα είναι πάντα εκεί!! Αυτό που σκέφτεσαι… είσαι!! Θα ήθελα να νιώσω ξανά 13 ετών».

Η τρίτη εγκυμοσύνη και ο γάμος… που δεν θα γίνει ακόμα

Τον Νοέμβριο του 2021 η Britney Spears είδε «άσπρη μέρα» μιας και το δικαστήριο έδωσε τέρμα στην κηδεμονία από τον μπαμπά της, Jamie. Από εκείνη την ημέρα η Britney ζει μια πιο ήσυχη ζωή δίπλα στον σύντροφό της, Sam Asghari, ενώ έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη μιας και σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί.

Η 40χρονη τραγουδίστρια ήθελε πολύ να γίνει ξανά μαμά και τα κατάφερε! Στις 11 Απριλίου ανακοίνωσε με ένα post στο Instagram πως περιμένει μωρό και θα χαρίσει αδελφάκι στα δύο παιδιά της. Όσο για τον γάμο;

Δεν προβλέπεται να γίνει πολύ άμεσα μιας και η Britney Spears – όπως έχει δηλώσει- θέλει να βιώσει κάθε μέρα της τρίτης εγκυμοσύνης της χωρίς άγχος και υποχρεώσεις. Θέλει να γεννήσει πρώτα με το καλό και μετέπειτα να παντρευτεί με τον Sam Asghari.