Η Ευγενία Δημητροπούλου είχε επέτειο γάμου και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από την τελετή

Ιωάννα Τζανή
Η Ευγενία Δημητροπούλου είχε επέτειο γάμου και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από την τελετή

Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βαλτάκης κλείνουν έναν χρόνο έγγαμου βίου.

Η «Λήδα» από τον Ήλιο του ΑΝΤ1 και κατά κόσμον Ευγενία Δημητροπούλου, ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του νευροχειρουργού Στέλιου Βλατάκη, με τον οποίο παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις 11 Ιουνίου του 2021, στο δημαρχείο της Κηφισιάς. Η τελετή έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα, ωστόσο λίγους μήνες μετά η ηθοποιός μίλησε δημόσια για την ημέρα εκείνη.

Όπως καταλαβαίνεις, το ευτυχισμένο ζευγάρι είχε επέτειο χθες και παρόλο που η ηθοποιός θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλησε να γιορτάσει αυτή την ιδιαίτερη μέρα δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη - και ελπίζουμε όχι τελευταία - φωτογραφία από την τελετή.

Η φωτογραφία που σηματοδότησε την πρώτη επέτειο του γάμου τους

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανήρτησε η Ευγενία Δημητροπούλου, η ευτυχία του ζευγαριού δεν κρύβεται, με τους νεόνυμφους να χαμογελούν καθώς κόβουν τη γαμήλια τούρτα τους.

https://www.instagram.com/p/CerOfCUM0Ni

«Ένας χρόνος», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης η Ευγενία Δημητροπούλου, και εμείς θα τους ευχηθούμε να είναι για πάντα μαζί και ευτυχισμένοι!

Η υιοθεσία της μικρής Εύας

Η Ευγενία και ο Στέλιος θέλησαν πριν από μερικούς μήνες να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και έτσι υιοθέτησαν ένα κοριτσάκι από Σιέρα Λεόνε, την Εύα.

Η ηθοποιός ενημέρωσε μέσω Instagram τους διαδικτυακούς της fans για τον ερχομό της κόρη της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Παναγία μου σε ευχαριστώ! Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα,ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις».

https://www.instagram.com/p/CXD5Zi2MXip

Ο πολιτικός γάμος και το απρόοπτο μία μέρα πριν την τελετή

Μιλώντας στην εκπομπή «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Ευγενία Δημητροπούλου αποκάλυψε για πρώτη φορά λεπτομέρειες του μυστικού γάμου της με τον Στέλιο Βαλτάκη.

«Όσοι με ξέρουν, ξέρουν πως είμαι ένας άνθρωπος που δεν τα φωνάζω τα πράγματα. Αντίστοιχα είναι και ο σύζυγός μου. Θέλαμε να το κρατήσουμε για εμάς. Έτσι κι αλλιώς έχουμε σκοπό να κάνουμε θρησκευτικό γάμο κάποια στιγμή, απλώς θέλαμε να κάνουμε αυτόν τον πολιτικό πάρα πολύ μαζεμένα. Και είπαμε ότι θα το κάνουμε», είπε και πρόσθεσε: «Δεν ήταν κρυφό, απλώς θέλαμε να το κρατήσουμε για εμάς», είπε.