Είναι ιδέα μας ή η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν πιο όμορφη κι από νύφη στο πάρτι για τα 12 χρόνια γάμου;

Είναι ιδέα μας ή η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν πιο όμορφη κι από νύφη στο πάρτι για τα 12 χρόνια γάμου;

Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας γιόρτασαν στη Μύκονο τα 12 χρόνια γάμου τους.

Έχουν περάσει 12 ολόκληρα χρόνια από την 5η Ιουνίου 2010, όταν η Μαριέττα Χρουσαλά ντύθηκε νύφη στο πλευρό του Λέοντα Πατίτσα.

Ο γάμος του Λέοντα και της Μαριέττας

Ο λαμπερός εκείνος γάμος αποτέλεσε το γεγονός της χρονιάς στη showbiz. Η εντυπωσιακή νύφη είχε φτάσει στην εκκλησία λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα με ένα αυτοκίνητο αντίκα, συνοδευόμενη από τον αδελφό της Θανάση και τη μητέρα της Αγλαΐα και το νυφικό είχε φυσικά την υπογραφή της κουμπάρας της Σήλιας Κριθαριώτη ενώ ένα μεγαλοπρεπές πέπλο κάλυπτε τους ώμους της Μαριέττας.

201006071128330.1586_MARIETA_XROYSALA_05062010.JPG

Οι καλεσμένοι ήταν πολλοί και εκλεκτοί, ανάμεσά τους η Καλομοίρα, η Έλλη Κοκκίνου, Δούκισσα Νομικού, Φαίη Σκορδά, Γιώργος Λιάγκας, η Σταματίνα Τσιμτσιλ και ο Θέμης Σοφός ενώ οι μπομπονιέρες ήταν λευκές, με μπλε ναυτικό κόμπο. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση δίπλα στη θάλασσα.

201006071133380.1689_PATITSAS_XROYSALA_05062010.JPG

Η Μαριέττα Χρουσαλά πόζαρε με μαγιό και όλες οι μαμάδες της showbiz έκαναν like

Το πάρτι για την επέτειο γάμου

Δίπλα στη θάλασσα δεν έγινε μόνο η γαμήλια τελετή αλλά εκείνο το επικό γλέντι επαναλήφθηκε στη Μύκονο, στο πάρτι επετείου της Μαριέττας και του Λέοντα με εκλεκτούς και πάλι φίλους.

Η νύφη, ξανά ντυμένη στα λευκά με ένα φόρεμα που άφηνε ακάλυπτη τη γραμμωμένη της κοιλιά κι ας έχει αποκτήσει 3 παιδιά από το 2010 ως σήμερα έκλεψε τις εντυπώσεις. Το πάρτι επετείου είχε και το δικό του μενού, πολλές φωτογραφίες αλλά ακόμα και σπάσιμο πιάτων!

Η Μαριέττα είναι μαμά τριών παιδιώνΜαζί με τα τρία παιδιά τους, της 9χρονη3ς Μάργκω, του 6χρονου Σπύρου και τον 4χρονου Κωνσταντίνου.

Μιλώντας στο Mothersblog.gr για τα παιδιά της, η Μαριέττα είχε αποκαλύψει:

10 πράγματα για τη μητρότητα που θα ήθελε να της είχαν πει πριν τον ερχομό των παιδιών της, αυτά θα ήταν ότι…

1. …είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί στη ζωή σου
2. …ό,τι και να έχεις καταφέρει μέχρι τότε όλα μηδενίζουν μπροστά στο συναίσθημα του να γίνεσαι μητέρα.
3. …η γέννα δεν μοιάζει με αυτό που βλέπεις στις ταινίες και αν ακολουθήσεις τις συμβουλές του γιατρού σου και της μαίας όλα κυλούν ομαλά σε σημείο που λες αυτό ήταν;
4. …ένα από τα δυσκολότερα πράγματα στην όλη διαδικασία του γίνομαι μαμά είναι ο θηλασμός, όχι μόνο σαν πράξη, αλλά και επειδή είναι πολύ σημαντικός για το μωρό και για τη μαμά!
5. …πρέπει να είσαι προετοιμασμένη όταν θα ακούσεις πρώτη φορά τη λέξη «μαμά» ή όταν θα σου δώσει ένα φιλάκι.