Η Μαριέττα Χρουσαλά με total look Celia Kritharioti

Νατάσσα Σχοινά
Η Μαριέττα Χρουσαλά με total look Celia Kritharioti

Η Χρουσαλά φόρεσε άλλη ένα εντυπωσιακό outfit στην πρόσφατη έξοδό της.

Η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν πάντα ένα κορίτσι πολύ προσφιλές στο κοινό. Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από την εποχή που παρουσίαζε στην ελληνική τηλεόραση, όμως, με τον λογαριασμό της στο Instagram κατάφερε να κρατήσει την επαφή με τους πιστούς της followers. Εκεί είναι που ανεβάζει τακτικά φωτογραφίες από τα looks που ετοιμάζει είτε για κάποια επίσημη περίσταση είτε για κάποια καθημερινή της υποχρέωση.

Αυτήν τη φορά, η Χρουσαλά επέλεξε ένα total outfit από Celia Kritharioti, μία σχεδιάστρια για την οποία έχει εκδηλώσει στο παρελθόν την αγάπη της και την εκτίμησή της για το γεγονός ότι σχεδιάζει ρούχα που αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα. Με φόντο το Zenyara Estate στην περιοχή της Coachella, το μοντέλο και επιχειρηματίας περπάτησε αιθέρια για να αναδείξει τη δημιουργία της σχεδιάστριας, προβάλλοντας χωρίς δισταγμό το sexiness που τη χαρακτηρίζει.

https://www.instagram.com/p/CaCSy4WAOD7

Το μακρυμάνικο πάνω μέρος με βαθύ ντεκολτέ συνδυάστηκε με μία maxi φούστα με σκισίματα και προκάλεσαν στον κάθε θεατή νοσταλγία για την ελευθερία που σχετίζεται με την καλοκαιρινή διάθεση, η οποία δεν είναι ακόμη εδώ για εμάς αλλά πλησιάζει πολύ σύντομα.

https://www.instagram.com/p/CZxMX0ev_qk

Η Celia Kritharioti φημίζεται για την προσπάθειά της να «υμνήσει» το γυναικείο σώμα και το Βρετανικό Vanity Fair την κατατάσσει ανάμεσα στις έξι couturiers που πρέπει να παρακολουθήσει μία γυναίκα παγκοσμίως. Η έμπνευσή της αποπνέει μία ελευθερία έκφρασης, με στόχο να αναδειχθούν οι αναλογίες μίας γυναίκας. Τη σχεδιάστρια έχουν επιλέξει μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας showbiz, όπως Jennifer Lopez, Lady Gaga, Paula Patton, Kim Kardashian, Kelly Rutherford και Miranda Lambert.

Η fluo haute couture δημιουργία που βρέθηκε στη Χρουσαλά, λοιπόν, δεν αποτελεί έκπληξη στη σύλληψή της. Ίσα ίσα μία δίκαιη απόδοση της θηλυκότητας και του αισθησιασμού με τον οποίο μπορεί αυτή να συνδεθεί από την καταξιωμένη σχεδιάστρια.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερα looks που έχει ανεβάσει η Χρουσαλά στο Instagram της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το αγαπημένο αξεσουάρ της Σίσσυς Χρηστίδου έχει κάτι από 80s

Η Alexa Chung όρισε τις influencers πριν καν αυτές υπάρξουν

Τα φορέματα με prints θα κάνουν πιο αισιόδοξη την καθημερινότητά σου (+10 για εσένα)