Η Άννα Βίσση είναι η μεγαλύτερη φαν της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα και το απέδειξε με ένα σχόλιο

Η Άννα Βίσση είναι η μεγαλύτερη φαν της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα και το απέδειξε με ένα σχόλιο

Η σχέση τους πλέον έχει ωριμάσει και υποστηρίζουν η μία την άλλη δημόσια και με κάθε ευκαιρία.

Η σχέση μαμάς – κόρης είναι πολλές φορές παρεξηγημένη. Αν το δούμε από την καθημερινότητά μας, συχνά ακούμε περί τσακωμών και περί όχι και τόσο ήρεμων σχέσεων.

Υπάρχουν, ωστόσο, και περιπτώσεις που μαμά και κόρη έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο και η σχέση τους μοιάζει σαν αυτή που έχουν δύο καλές φίλες. Όπως στην περίπτωση της Άννας Βίσση και της Σοφίας Καρβέλα.

Οι δύο γυναίκες διατηρούν λογαριασμούς στο Instagram, στους οποίους είναι πολύ ενεργές και πολλάκις κάνουν αναφορές η μία στην άλλη άμεσα ή έμμεσα. Πρόσφατα, για παράδειγμα, η Σοφία Καρβέλα έκανε μία ανάρτηση με ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό look με lingerie dress, σακάκι και ένα ζευγάρι με πολύ επιβλητικά σκουλαρίκια. Τα τελευταία υπέπεσαν στην αντίληψη της Άννας Βίσση, η οποία τα λάτρεψε και κατευθείαν έκανε σχόλιο για να τα αποθεώσει.

https://www.instagram.com/p/Cew34duOmMi

«Earrings to die», έγραψε, εννοώντας ότι «πεθαίνει για τα σκουλαρίκια».

Η Άννα Βίσση συχνά μιλάει δημόσια για την κόρη της

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Άννα Βίσση υποστηρίζει την κόρη της στα social media. Η 64χρονη τραγουδίστρια πρόσφατα έκανε ένα story με την εντυπωσιακή θέα της Αμερικής και των ουρανοξυστών της, όμως, πάνω στη φωτογραφία δεν εκθείασε το εν λόγω πλάνο, αλλά την κόρη και τα εγγόνια της.

anna_vissi_sofia_karvela_afierosi_ameriki.jpg

«Though the Better view was seeing Sofia, Niko and Nestor tonight», έγραψε, δηλαδή «Όμως η καλύτερη θέα ήταν που είδα τη Σοφία, τον Νίκο και τον Νέστορα απόψε».

Η Άννα Βίσση βρίσκεται στην Αμερική αλλά καμία θέα δε συναγωνίζεται την κόρη και τα εγγόνια της