Σοφία Καρβέλα: Η ατάκα που όλοι πρέπει να θυμούνται πριν βιαστούν να κρίνουν τον διπλανό τους

Σοφία Καρβέλα: Η ατάκα που όλοι πρέπει να θυμούνται πριν βιαστούν να κρίνουν τον διπλανό τους

Η Σοφία Καρβέλα έστειλε το πιο ουσιαστικό μήνυμα για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Η Σοφία Καρβέλα είναι ένας άνθρωπος που μιλάει πολύ αυθόρμητα. Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι η μεγαλύτερη απόδειξη αυτού, αφού στις καθημερινές αναρτήσεις που κάνει, το ταπεραμέντο της και η ειλικρίνειά της φαίνονται σε αυτόν που την ακούει.

Ενίοτε, ωστόσο, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα δημοσιεύει προφορικά ή γραπτά ατάκες για τα συναισθήματά της και τη ζωή. Μία τέτοια περίπτωση ήταν και το πρόσφατο post της Σοφίας Καρβέλα στο προφίλ της, με το οποίο περνάει ένα σημαντικό μήνυμα σχετικά με τους ανθρώπους που βιάζονται να κρίνουν τους διπλανούς τους.

Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα για τις μάχες της ζωής

Χτες, Τετάρτη 27 Απριλίου, η Σοφία Καρβέλα έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram με ένα πολύ σημαντικό μήνυμα: Να μην κρίνεις κάποιον γιατί δεν έχεις ιδέα τι μπορεί να περνάει.

https://www.instagram.com/p/Cc2qljKuYFf

«Ο καθένας που συναντάς πολεμάει μία μάχη για την οποία δε γνωρίζεις τίποτα. Να είσαι ευγενικός. Πάντα», έγραψε η Καρβέλα, με την ανάρτηση να γεμίζει γρήγορα με likes και σχόλια αγάπης.

Δεν ξέρουμε αν υπήρχε συγκεκριμένος λόγος που ανέβασε το quote, αν, για παράδειγμα, αναφέρεται σε κάποιο προσωπικό περιστατικό.

Η ανάρτηση για τις δυσκολίες

Τον Αύγουστο του 2021, η Σοφία Καρβέλα αποφάσισε να κάνει μία σειρά από stories με τα οποία έδειχνε τη σημασία της θετικής σκέψης στην καθημερινότητα και παρά τις όποιες δυσκολίες.

«Όταν το βλέπω, σκέφτομαι μία εύκολη λύση, κάτι που μπορεί να γίνει με ένα πλυντήριο πιάτων. Δεν το έχω στο διαμέρισμά μου στη Νέα Υόρκη, οπότε πρέπει να κάνω τη δουλειά μόνη μου.

Αυτό είναι κάτι που μοιάζει με τη ζωή μου. Δεν έχω εύκολες λύσεις, δεν υπάρχουν παρακάμψεις. Προσπάθησα, δε δουλεύει. Κι αυτό σίγουρα δε θα τακτοποιηθεί μόνο του.

Οπότε πρέπει να το κάνω. Αλλιώς, θα μεγαλώνει. Κι ένα άλλο πράγμα που δοκίμασα είναι να σκέφτομαι θετικά πράγματα ενώ το κάνω. Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στην απλότητα του να κάνεις κάτι, όπως ένα καθημερινό task.

Το να σκέφτεσαι για λίγο θετικά πράγματα, ακόμα κι αν νιώθεις χάλια, είναι ένας απίστευτος τρόπος να αλλάζεις τα πράγματα που μοιάζουν βαρετά ή ‘βαριά’ ή αγγαρεία.

Υπάρχει μία μαγεία μέσα σε αυτήν την ταπεινή εμπειρία του να πλύνεις τα πιάτα σου και να νιώσεις για λίγο ευγνώμων που έχεις τα χέρια να το κάνεις, και που έχεις τα πιάτα, και που μόλις έφαγες, και όλη αυτήν την απίστευτη πραγματικότητα», έγραψε.

Σοφία Καρβέλα: Η αποκάλυψη για τις δυσκολίες στη ζωή της & η μεγάλη αλλαγή