GNTM: Οι νέοι κριτές και εκείνοι που θα έρθουν στο μέλλον στο πλευρό της Βίκυς Καγιά

Κατερίνα Μπούσιου
GNTM: Οι νέοι κριτές και εκείνοι που θα έρθουν στο μέλλον στο πλευρό της Βίκυς Καγιά

Και άλλες εκπλήξεις μας περιμένουν εκτός από τα 4 πρόσωπα που ανακοινώθηκαν πως θα είναι στο πλευρό της Βίκυς Καγιά. Η οποία θα παίξει τον αντίστοιχο ρόλο της συναδέλφου της, Heidi Klum. 

Ο 7ος κύκλος του GNTM στην Ελλάδα και 5ος στο Star, έρχεται από τον χειμώνα στις οθόνες μας με ριζικές αλλαγές. Καταρχάς η νέα guest κριτής Σοφία Χατζηπαντέλη ήδη έγινε το πρόσωπο των ημερών, ως πρόταση στην διαφορετικότητα. Φέτος σπάνε και τα όρια σε ηλικίες καθώς θα έχουμε γυναίκες από 18 έως 88 ετών. Η Βίκυ Καγιά αναλαμβάνει ρόλο που θα θυμίσει αρκετά το Germany's Next Top Model και την συνάδελφό της Heidi Klum και θα δούμε και άλλα πρόσωπα στο πλευρό της. Αυτή είναι η μεγάλη ανατροπή.

https://www.instagram.com/p/CdOSkqCsr-W

Μία γυναίκα και δύο άντρες

Καταρχάς (κρατήστε αυτή την λέξη), δίπλα στην Βίκυ Καγιά στην κριτική επιτροπή θα έχουμε τον Γιώργο Καράβα και τον γνωστό σύμβουλο μόδας με περγαμηνές στο εξωτερικό, Τάσο Σοφρωνίου. Η επιτροπή είναι λοιπόν τριμελής και αυτή είναι η πρώτη αλλαγή.

Η Έλενα Γαλύφα, ως fashion influencer στο Instagram, συμμετέχει ως η νέα coach του διαγωνισμού, η οποία μετονομάζεται σε hostess και είναι μόνο για τις οντισιόν. Η τρίτη αλλαγή αφορά την ακτιβίστρια και μοντέλο Σοφία Χατζηπαντέλη, η οποία θα είναι guest κριτής, επίσης μόνο για τις οντισιόν. Είναι γνωστή στο εξωτερικό για τον αγώνα που έδωσε λόγω του bullying που δέχτηκε για τα σμιχτά (εκ γενετής) της φρύδια. Τα έκανε σήμα κατατεθέν της εμφάνισής της και κάνει καριέρα ήδη στο εξωτερικό ως μοντέλο.

https://www.instagram.com/p/CdBPZcQIU9Z

Τα νέα πρόσωπα που αναμένονται

Αφού τελειώσουν οι οντισιόν μας περιμένουν εκπλήξεις. Θα έχουμε quest κριτές από τον χώρο της μόδας - όπου και όποτε κριθεί αναγκαίο - και ανάλογα με τις δοκιμασίες, που σημαίνει ότι θα έχουμε κατά περιόδους και 4ο μέλος της επιτροπής. Αυτό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί θα υπάρχει μία ποικιλία σε πρόσωπα και φυσικά σε απόψεις.

Η Έλενα Γαλύφα, δεν θα παραμείνει ως coach. Και εκεί θα έχουμε διαφοροποιήσεις. Το μοντέλο του πετυχημένου Germany's Next Top Model με την συνάδελφο της Βίκυς Καγιά, Heidi Klum θα είναι αυτό που θα επικρατήσει και στο ελληνικό GNTM, οπότε και εδώ θα έχουμε guest coaches. Ανάλογα με το θέμα και ανάλογα με τις δοκιμασίες. Η εξειδίκευση εδώ, θα έχει έναν σημαντικό ρόλο. Φυσικά και θα δούμε γνωστά μας πρόσωπα σε αυτόν τον ρόλο. Θα είναι ξανά η Βίκυ Κουλιανού; Το ελπίζουμε γιατί η περσινή της συμμετοχή ήταν άκρως πετυχημένη.

Η ωδή στην διαφορετικότητα και το μεγάλο ηλικιακό εύρος με την συμμετοχή γυναικών από 18 έως 88 ετών, θα έχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον. Εμπορικά αλλά και σε επίπεδο τηλεθέασης. Στο αντίστοιχο γερμανικό GNTM έκλεψαν τις εντυπώσεις οι γοητευτικές εξηντάρες, με τον υπέροχο λόγο τους και το ταμπεραμέντο τους, ακόμη και σε δοκιμασίες που δεν είχαν σχέση μόνο με την μόδα.

https://www.instagram.com/p/CeyE2jjAMSf

Το GNTM κάνει λοιπόν ολοκληρωτικό ρετούς. Απαραίτητο και αναγκαίο, λόγω της φυσικής τηλεοπτικής εξέλιξης τόσων σεζόν, αλλά και της μέτριας απόδοσης του περσινού κύκλου. Και δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε, πως όσο άρτια και αν είναι η παραγωγή ενός τηλεοπτικού προϊόντος, τα πρόσωπα και ο λόγος τους είναι εκείνα που κάνουν την διαφορά. Ειδικά για το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό που ταυτίζεται ατομικά και όχι συλλογικά με αυτό που βλέπει στην οθόνη του. Είναι τυχαίο που όσο μέτρια και να πηγαίνει το MasterChef αποθεώνονται πάντα οι κριτές του;