Γενέθλια για τον Αιμιλιάνο Μάρκου: Το ταξίδι στο εξωτερικό με τη Μαριαγάπη και οι ευχές

Γενέθλια για τον Αιμιλιάνο Μάρκου: Το ταξίδι στο εξωτερικό με τη Μαριαγάπη και οι ευχές

Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε μια σύντομη απόδραση στο εξωτερικό για να γιορτάσουν τα γενέθλια του μοντέλου.

Το GNTM3 τους έφερε κοντά με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν αργότερα μια τρυφερή και παθιασμένη σχέση. Ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά ερωτεύτηκαν στο σπίτι του διαγωνισμού μοντέλων και παραμένουν αχώριστοι μέχρι και σήμερα. Ο νέος κύκλος του GNTM θα είναι «girl power» και δεν θα περιλαμβάνει ζευγαράκια αφού θα συμμετέχουν μόνο κορίτσια.

Το 22χρονο μοντέλο είχε εκφράσει τα συναισθήματά του για την Μαριαγάπη τόσο κατά την παραμονή του στο GNTM αλλά και μετά το τέλος του reality. O Aιμιλιάνο είχε δημοσιεύσει μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: «3 words 4 you. I love you ❤️», δείχνοντάς μας πόσο ερωτευμένοι είναι.

Το ρομαντικό ταξίδι στη Μάλτα για τα γενέθλια του Αιμιλιάνο

Τα γενέθλια του είχε πριν λίγες ημέρες ο Αιμιλιάνο Μάρκου και αποφάσισε να τα γιορτάζει μαζί με την αγαπημένη του Μαριαγάπη Ξυπολιά στο εξωτερικό. To ζευγάρι ταξίδεψε στην Μάλτα και δημοσίευσε μερικές υπέροχες φωτογραφίες από την εξόρμησή τους. Ευδιάθετοι και με ανοιξιάτικη διάθεση, φωτογραφήθηκαν στα γραφικά στενά και αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά.

«Η Μάλτα ήταν καταπληκτική μέχρι στιγμής.. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας για τα γενέθλιά μου! Ευχαριστώ για την αγάπη σας», έγραψε ο Αιμιλιάνο στο Instagram.

agapi_emiliano_malta.jpg

Η τρυφερή σχέση Αιμιλιάνο-Μαριαγάπης

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά γνωρίστηκαν στο GNTM 3 και η σχέση τους απασχόλησε έντονα τον Τύπο καθώς και το τηλεοπτικό κοινό. Τα μοντέλα παραμένουν full in love και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύουν τρυφερά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/CQ50wGkM573

«Η σχέση μου με την Μαριαγάπη δεν έγινε για την τηλεθέαση. Είμαστε μαζί και θα είμαστε για πολύ καιρό. Έχουμε πολλά κοινά και εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον με κλειστά μάτια. Υπάρχει ανιδιοτελής αγάπη. Την στηρίζω σε όλα. Της πήρα δώρο από το Μιλάνο. Κάτι λαμπρό και συμβολικό, αλλά δεν είναι δαχτυλίδι. Η συγκατοίκηση έρχεται σε δεύτερη μοίρα, έχουμε άλλες προτεραιότητες», είχε δηλώσει ο Αιμιλιάνο on camera.

O Αιμιλιάνο από το GNTM3 κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Μαριαγάπη κι η Καγιά αντιδρά

Πηγή κεντρικής: emiliosmarku