Σασμός: Η Αργυρώ λυγίζει όταν μαθαίνει ότι ο Αστέρης της έσωσε την ζωή

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η Αργυρώ λυγίζει όταν μαθαίνει ότι ο Αστέρης της έσωσε την ζωή

Η αυτοθυσία του Αστέρη θα μείνει κρυφή για λίγο διάστημα, αλλά η αλήθεια θα φέρει ανυπολόγιστες συνέπειες. 

Δεν θα έχει υπάρξει πιο συγκινητική στιγμή στον Σασμό, από εκείνη με τον Αστέρη να μπαίνει στο χειρουργείο για να σώσει την ζωή του μεγάλου έρωτα της ζωής του. Χαρίζει ζωή στην Αργυρώ, αλλά αυτή του η κίνηση, ενώ αρχικά θα είναι το πιο μεγάλο μυστικό, δεν θα αργήσει να φανερωθεί στις οικογένειές τους. Πως θα αντιδράσει εκείνη και τι επιπτώσεις θα έχει η απόφασή του;

https://www.instagram.com/p/Ceva5TtKUVQ

Με τον Μαθιό δίπλα του ο Αστέρης κάνει την μεγάλη εγχείρηση

Μόλις γίνει γνωστό στην Μαρίνα και στον Άγγελο, ότι δεν είναι συμβατοί δότες, η αγωνία κορυφώνεται. Όλοι και φυσικά η ίδια η Αργυρώ ως πάσχουσα, με τρόμο σκέφτονται τι θα συμβεί. Η κατεπείγουσα μεταμόσχευση νεφρού που πρέπει να κάνει δεν αφήνει άλλα περιθώρια. Μυστικά ο Αστέρης θα κάνει εξετάσεις (αφού σήμερα μαθαίνει από τον Σταύρο τι συμβαίνει) και ως εκ θαύματος θα είναι συμβατός. Το εκμηστηρεύεται στην Μαρίνα την οποία και ορκίζει να μην το αποκαλύψει ποτέ στην κόρη της. Δεν έχει βρεθεί σε μεγαλύτερο δίλημμα και δεν έχει νιώσει μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη η Μαρίνα. Και μάλιστα από τον άνθρωπο που ήταν η αιτία να χάσει τον γιο της.

https://www.instagram.com/p/Cewe06qFJq_

To μεγάλο κρητικό γλέντι του Σασμού λίγο πριν ντυθεί γαμπρός ο Ορφέας Αυγουστίδης

Το θέμα δεν παίρνει αναβολή. Ο Αστέρης θα πρέπει να κάνει την εγχείρηση στην Αθήνα, μυστικά. Αναγκάζεται να το εξομολογηθεί στον Μαθιό γιατί θα πρέπει να έχει έναν άνθρωπο στο πλευρό του. Η Βασιλική υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει και η Καλλιόπη ζει ακόμη στην άγνοια. Όταν έρθει όμως η γνώση, θα έρθει και η μεγάλη έκρηξη.

Όλα πηγαίνουν κατ'ευχήν. Η Αργυρώ δε γνωρίζει όμως, τον μεγάλο της ευεργέτη. Αυτό θα το μάθει, από την μητέρα της. Η Μαρίνα δεν μπορεί να το κρατήσει για πολύ καιρό κρυφό. Νιώθει τύψεις, αλλά και φόβο μήπως το ζευγάρι είναι ξανά μαζί μετά από αυτό. Το πεπρωμένο όμως, φυγείν αδύνατον όπως λέει και η λαϊκή ρήση. Η Αργυρώ φυσικά και λυγίζει όταν το μαθαίνει. Συγκινείται με την αυτοθυσία του. Αλλά δεν παίρνει εύκολα την απόφαση για να είναι ξανά μαζί. Γιατί;

https://www.instagram.com/p/CeiXM1kq3Qm

Γιατί υπάρχουν δύο μεγάλα εμπόδια. Η Καλλιόπη και ο Σταύρος. Η μάνα του Αστέρη και ο σύζυγος της Αργυρώς. Περισσότερο όμως φοβόμαστε την αντίδραση της καπετάνισσας. Δεν θα αφήσει να γίνει αυτή η επανασύνδεση. Ίσως όμως αναγκαστεί εκ των συνθηκών. Όσο για τον Σταύρο; Θα τον βρουν μεγάλες ατυχίες.

Σήμερα ωστόσο έχουμε άλλου είδους δραματικές εξελίξεις. Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Στέλλα ότι είναι γιος του Καραπάνου και η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του ισοβίτη, μόλις ξεκίνησε. Ο Μαθιός τον ειδοποιεί πως η αστυνομία ανακάλυψε το κρησφύγετό του. Ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης δεν θα τον αφήσει όμως να ξεφύγει. Με ότι αυτό συνεπάγεται.