Στον τελικό του MasterChef κέρδισε ο Πάνος, ο διάδοχος του Άκη αλλά η χαμένη δεν ήταν μόνο η Πόπη

Στον τελικό του MasterChef κέρδισε ο Πάνος, ο διάδοχος του Άκη αλλά η χαμένη δεν ήταν μόνο η Πόπη

Ο τελικός του φετινού MasterChef ολοκληρώθηκε και βγάλαμε νικητή αλλά δεν ήταν μόνο η Καλλιόπη αυτή που έχασε, ήταν και οι τηλεθεατές. 

Αυτός ο τελικός του φετινού MasterChef που έχει κρατήσει δύο εβδομάδες και κάτι, αποδείχτηκε Μπεν Χουρ, ακόμα και στο τελευταίο του επεισόδιο.

Τελικός Μπεν Χουρ

Τρεισήμισι ώρες και 14 σελίδες συνταγή είχαν στη διάθεσή τους η Καλλιόπη και ο Παναγιώτης για να ετοιμάσουν τέσσερα πιστά αντίγραφα του πιάτου της chef Κλερ Σμιθ. Και ναι, η Clare Smyth είναι θρύλος της γαστρονομίας και ναι, το πρώτο της εστιατόριο Core by Clare Smyth έχει λάβει 3 αστέρια Michelin και ναι είναι η πρώτη Βρετανίδα που έλαβε αυτή τη βράβευση και βεβαίως είναι σεμνή, ταπεινή, κάτι που πρέπει να αντιγράψουν πολλοί επαγγελματίες σεφ στη χώρα μας, αλλά το βασανιστήριο του να ολοκληρώσει ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ τη δοκιμασία, αποδείχτηκε κουραστικό. Μιλάμε για 8 δοκιμασίες, που τις λες και πολλές για τελικό!

Ευτυχώς πήγε η ώρα εντεκάμιση και είδαμε live τους τρεις κριτές, τους δύο φιναλίστ και όλες τις οικογένειες και τους παίκτες του φετινού MasterChef για να ανάψει λίγο το κέφι, να ξεκινήσει τα Ερρρρρρρ ο Σωτήρης Κοντιζάς και να νιώσουμε λίγο τον παλμό του παιχνιδιού που τόσες σεζόν τώρα έχουμε λατρέψει.

https://www.instagram.com/p/Ce1pNBnq13V

Τι θα κάνουν το έπαθλο;

Σεμνά και ταπεινά κινήθηκαν ακόμα και στο πώς θα αξιοποιήσουν το έπαθλο των 50.000 ευρώ οι δύο υποψήφιοι για τον τίτλο του φετινού MasterChef.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος ζήτησε διακοπές και η Καλλιόπη ένα ταξίδι:

«Θα πάω διακοπές. Αλλά 50. 000 ευρώ θα πάω να τα φάω όλα σε ένα πάρτι; Χαίρομαι που θα πάω σπίτι μου επιτέλους μετά από τόσο καιρό, θα μου λείψει πάρα πολύ, αλλά να πάω κι εγώ λίγο σπίτι μου», δήλωσε ο Πανούλης του MasterCherf ενώ η Καλλιόπη είπε:

«Το όνειρό μου είναι να κάνω το δικό μου μαγαζί. Η μαμά μου θέλει να πάμε ταξίδι στο Κάιρο, κερδίσουμε δεν κερδίσουμε, ταξίδι θα πάμε. Ελάτε κι εσείς τι να σας πω, θα κεράσω», είπε η Καλλιόπη.

Αν στον τελικό του MasterChef μας απασχολούν μόνο οι κριτές - μπαμπάδες κάτι πάει στραβά

Λιγοστά τα tweets, δόξα να έχει ο Κοντιζάς

Φέτος οι αδυναμίες των παικτών ήταν εμφανείς και τα social media δύσκολα ταυτίστηκαν με κάποιους παίκτες. Οι κριτές και ειδικά ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τις στυλιστικές του επιλογές για τον τελικό, έκανε το Twitter να πάρει φωτιά!

mastercheftrends.JPG

Ο Κοντιζάς κατάφερε, ντυμένος στα μαύρα, να προκαλέσει πλήθος από χιουμοριστικά σχόλια.

masterchefgr_288503415_317527543926873_7767439782720542679_n.jpg

Και να μας θυμίσει πως το MasterChef στην Ελλάδα χρωστά την επιτυχία του κυρίως σε αυτή την απίθανη χημεία ανάμεσα στους τρεις κριτές του.

Nικητής ο Παναγιώτης:

Από την πρώτη του audition, και χάρη στην ομοιότητά του με τον πρώτο ever Έλληνα MasterChef, Άκη Παετρετζίκη, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος φάνηκε πως θα ξεχωρίσει. Ο Πανούλης ήταν νικητής με 58 πόντους έναντι 53 της Πόπης.

Αγαπημένο μας MasterChef, για την επόμενη χρονιά, θέλουμε να κερδίσουμε κάτι κι εμείς, οι πιστοί fans του. Θέλουμε λιγότερη τοξικότητα στους παίκτες, μεγαλύτερα ταλέντα, περισσότερα ταξίδια, λιγότερο ριάλιτι και γιατί όχι ένα comeback παλιών παικτών που αγαπήσαμε.