MasterChef: Πού πας Καλλιόπη με μπέργκερ στον τελικό; Το κοινό στο Twitter έχει δίκιο να απορεί

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Πού πας Καλλιόπη με μπέργκερ στον τελικό; Το κοινό στο Twitter έχει δίκιο να απορεί

Ο Πάνος προηγήθηκε στην χθεσινή δοκιμασία αλλά οι τηλεθεατές έκαναν αυστηρή κριτική με τον μαραθώνιο και το επίπεδο των παικτών του φετινού τελικού του MasterChef. 

Τις καλύτερες εντυπώσεις την χθεσινή ημέρα, μάλλον τις κέρδισε η Καλλιόπη του Σασμού, παρά η Καλλιόπη του MasterChef. Με μπέργκερ και λουκουμάδες ως επιλογή στα πιάτα στην δημιουργική δοκιμασία του τελικού, ήταν φυσικό να χάσει από τον Πάνο. Οι τηλεθεατές του αναγνώρισαν την υπεροχή των πιάτων του, αλλά δεν τα άφησαν και ασχολίαστα, καθώς θεωρούν το επίπεδο και των δύο φιναλίστ κατώτερο των προσδοκιών. Και ήδη έχει αρχίζει να κουράζει ο πρωτόγνωρος φετινός μαραθώνιος δοκιμασιών μέχρι να μάθουμε τον τελικό νικητή.

Που είσαι Μαργαρίτα;

Για πολλοστή φορά φέτος, οι τηλεθεατές νοστάλγησαν το επίπεδο αλλά και την σπιρτάδα της περσινής νικήτριας, Μαργαρίτας Νικολαίδη. Εκείνη και ο Διονύσης σαφέστατα ήταν ένα level παραπάνω από τους φετινούς φιναλίστ.

margarita.JPG

Ας είμαστε ρεαλιστές. Η Καλλιόπη και ο Πάνος είναι δύο πολύ αξιόλογα και ηθικά παιδιά, αλλά δεν είναι αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε δοκιμασίες τελικού. Γιατί μπορεί στις δοκιμασίες αντιγραφής πιάτων να είναι άνω του μετρίου, αλλά όταν καλούνται να δημιουργήσουν δικά τους πιάτα, βλέπουμε πολύ μεγάλες αδυναμίες. Το κοινό που είναι πια εξοικειωμένο με το MasterChef όχι μόνο το καταλαβαίνει, αλλά γίνεται και πολύ αυστηρός κριτής. Για παράδειγμα η επιλογή της Καλλιόπης να παρουσιάσει μπέργκερ και λουκουμάδες - έστω και λίγο πιο «πειραγμένους» από την συμβατική συνταγή - θεωρήθηκε μία απλοϊκή και κατώτατη επιλογή για το επίπεδο ενός τελικού.

https://www.instagram.com/p/CejbStMKQ6K

Αν στον τελικό του MasterChef μας απασχολούν μόνο οι κριτές - μπαμπάδες κάτι πάει στραβά

Χθες, γνώριμοι μας παίκτες, έγιναν βοηθοί του Πάνου και της Καλλιόπης. Εκείνη είχε τον Χριστόφορο και τον Νικήτα και ο Πάνος τον Γιάννο και την Ελπίδα. Νικητής ο Πάνος και προνομιούχοι οι βοηθοί, καθώς μοιράστηκαν και το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ. Από την αρχή του επεισοδίου φάνηκε πως ο μόνος από τους έξι που ήταν συγκεντρωμένος ήταν ο Πάνος. Ο Χριστόφορος ακολούθησε πιστά την επιλογή της Καλλιόπης, τρώγοντας το μισό από το φαγητό που ετοίμαζε ως συνήθως, ενώ στους απέναντι ο Γιάννος, έγλυφε διαρκώς τα δάχτυλά του με τα υλικά και η Ελπίδα ενώ ήταν τυπική έδειχνε άκεφη. Το γλυκό που έφτιαξε μάλιστα ο Γιάννος χαρακτηρίστηκε τελικά ως άγλυκο από τους κριτές, αλλά παρόλα αυτά δεν στέρησε την νίκη.

Στέρησε ωστόσο την ηρεμία του κοινού στο Twitter που βρήκε μία ακόμη αφορμή για γκρίνια. Μαζί με την μεγάλη κούραση που έχουν όλοι, καθώς οι δοκιμασίες του τελικού φέτος είναι τόσες πολλές και κουραστικές. Φυσικά και για τους παίκτες που φέτος μαγειρεύουν δίχως αύριο.

Πάντως σήμερα, θα υποδεχτούν στο στούντιο και όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες, σε μία ακόμη δοκιμασία που θα θυμίζει κάτι από τα παλιά. Γενικώς, κάτι από τα παλιά θυμόμαστε όλοι όταν βλέπουμε φέτος το MasterChef.

https://www.instagram.com/p/Cejzvhxjk50