Ο Χρήστος Σαντικάι έγινε 28 ετών και η Λάουρα Νάργες τού έκανε δώρο τούρτα- υπερηχογράφημα

Ο Χρήστος Σαντικάι έγινε 28 ετών και η Λάουρα Νάργες τού έκανε δώρο τούρτα- υπερηχογράφημα

Ο τραγουδιστής γιόρτασε τα γενέθλιά του και δέχθηκε την πιο ξεχωριστή έκπληξη.

Γενέθλια είχε χθες ο Χρήστος Σαντικάι (15.06) και η σύντροφός του Λάουρα Νάργες φρόντισε να του μείνουν αξέχαστα. Ο νεαρός τραγουδιστής έγινε 28 ετών και σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς ενός αγοριού αφού η γνωστή παρουσιάστρια κυοφορεί το πρώτο τους παιδί.

Το ερωτευμένο ζευγάρι γιόρτασε με την παρέα καλών φίλων και η Λάουρα έκανε την πιο ξεχωριστή έκπληξη στον Χρήστο της. Η παρουσιάστρια έφτιαξε την πιο πρωτότυπη τούρτα και θέλησε αργότερα να ευχηθεί στον αγαπημένο της, γράφοντας μερικά πολύ τρυφερά λόγια στο Instagram.

Oι τρυφερές ευχές της Λάουρας Νάργες

eyxes_laura.jpg

«Σαν σήμερα πριν έναν χρόνο ακριβώς στα γενέθλιά σου ήμασταν φίλοι. Έκανες μια ευχή πολύ συγκεκριμένη όταν έσβησες τα κεράκια. Και φέτος… όσο σβήνεις τα κεράκια της τούρτας σου περιμένουμε να γίνουμε τρεις! Η ευχή σου έγινε πραγματικότητα με το παραπάνω! Και αυτό σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, όλες οι ευχές σου να πραγματοποιούνται και να αποκτάς όλα όσα ποθείς. Εγώ θα είμαι δίπλα σου, πάντα εκεί μαζί σου, να σε στηρίζω και να σε αγαπάω με όλη μου την ψυχή. Χρόνια πολλά στον καλύτερο άντρα, σύντροφο, συνοδοιπόρο, partner in crime και soon to be daddy του κόσμου όλου!», έγραψε η εγκυμονούσα παρουσιάστρια στο Instagram.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν

Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε πρόσφατα πως βίωσε άσχημα τους πρώτους μήνες της κύησής της, καθώς έπασχε από υπερέμεση.

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω… Σκεφτόμουν και έλεγα πως πήγαιναν οι γυναίκες στα χωράφια και πως πήγαινε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή;», δήλωσε στην Ελένη Μενεγάκη.

«Το θέλαμε πάρα πολύ! Ξέραμε από τον πρώτο μήνα πόσα παιδιά θα κάνουμε και πως θα τα λέμε», είπε η Λάουρα Νάργες για την εγκυμοσύνη της και ύστερα αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε: «Δεν ξέρεις πότε θα δεις φως στο τούνελ. Μπορεί να κρατήσει τρεις μήνες, μπορεί πέντε μήνες… Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα στο νοσοκομείο για να συνέλθω. Το κόλπο για να σωθώ ήταν να με στείλει ο γιατρός μου σε ομοιοπαθητικό και με έσωσε ο βελονισμός. Ανυπομονώ για το νέο ρόλο της μαμάς. Θέλω να το ζήσω, θέλω να είμαι η μαμά, η γυναίκα που θα φροντίσει τον άντρα της», είπε η Λάουρα Νάργες.

Η τούρτα-υπερηχογράφημα

Την πιο ιδιαίτερη τούρτα ever έσβησε ο τραγουδιστής αφού το σχέδιό της ήταν εμφανώς εμπνευσμένο από την εγκυμοσύνη της Λάουρα Νάργες. Η τούρτα είχε τυπωμένη την φωτογραφία του υπερηχογραφήματος του αγέννητου γιου τους ο οποίος θα έρθει στον κόσμο σε 3 περίπου μήνες.

tourta_santikai.jpg

Η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης

Στις 6 Μαΐου η παρουσιάστρια ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως εκείνη και ο Χρήστος Σαντικάι θα γίνουν σύντομα γονείς. Το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε αγκαλιασμένο σε μια selfie φωτογραφία, κρατώντας το υπερηχογράφημα του μωρού τους.

«Θα γίνουμε γονείς και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας. Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας. Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι», έγραφε το post.

https://www.instagram.com/p/CdN4XzcD8_u

Το φύλο του μωρού τους

Το ζευγάρι δεν είχε δημοσιοποιήσει το φύλο του μωρού του ωστόσο η αποκάλυψη ήρθε μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο Αλέξης Μίχας ανέφερε on air πως η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι θα γίνουν γονείς ενός μικρού αγοριού. Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σε λιγότερο από 3 μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η γνωριμία με τον Χρήστο Σαντικάι

Η Λάουρα Νάργες ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την γνωριμία με τον σύντροφό της.

«Με τον Χρήστο δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από τη δική μου πλευρά. Είχε έρθει κοινό στο So you think you can dance, αλλά δεν τον είχα δει. Όταν ήμουν στο “Πρωινό”, ήρθε καλεσμένος μετά την αποχώρησή του από το The Voice”και βγάλαμε φωτογραφία. Ήταν γραφτό να γίνει. Με το που ειδωθήκαμε είπαμε εδώ είναι τέλειωσε. Είναι από τις πιο γλυκές και αγνές ψυχές που μπορείς να γνωρίσεις, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει πολύ δύσκολα. Είναι κάτι για το οποίο τον θαυμάζω πάρα πολύ και του βγάζω το καπέλο. Έχουμε πάρα πολλά κοινά», είπε αρχικά η Λάουρα Νάργες και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Τον έβλεπα μέσα στην παρέα, που τα λέμε πολύ απελευθερωμένα τα πράγματα και του είπα: “Η γυναίκα που θα βρεθεί δίπλα σου, θα είναι πολύ τυχερή”, αλλά δεν ήξερα. Είμαστε μαζί μόλις 4 μήνες, οπότε για να μιλάω ανοιχτά κάτι σημαίνει. Νιώθω από τη μία σαν να είμαστε μαζί μια εβδομάδα από τα όμορφα συναισθήματα που επικρατούν και από την άλλη σαν να είμαστε 10 χρόνια».

Πηγή κεντρικής: lauranarjes