H Courteney Cox είχε γενέθλια και η Jennifer Aniston τής ευχήθηκε όπως μόνο η Rachel θα έκανε

Νατάσσα Σχοινά
H Courteney Cox είχε γενέθλια και η Jennifer Aniston τής ευχήθηκε όπως μόνο η Rachel θα έκανε

Όταν η φιλία «πηδάει» απο την τηλεόραση στην πραγματικότητα, ο ενθουσιασμός των φανς γίνεται συγκίνηση.

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά προσωπικά ανήκω στους ανθρώπους που δεν μπορώ χωρίς «Φιλαράκια». Ακόμα και να μην παρακολουθώ 100%, θέλω να παίζει ένα επεισόδιο στο background, την ώρα που μαγειρεύω ή που χαλαρώνω στον καναπέ μόλις έχω γυρίσει από το γραφείο. Περιττό να σου πω πόση στενοχώρια με έπιασε όταν το Netflix το έβγαλε από τη λίστα του -Ακόμη δεν το έχω χωνέψει-.

Πέρα από τις αστείες ατάκες της υπόθεσης, που φυσικά αποτελούν έναν εξαιρετικό λόγο για να δεις τη σειρά, οι φανς της ξέρουν πως ο πραγματικός λόγος που νιώθεις αυτόν τον εθισμό είναι η αίσθηση της «βαθιάς» φιλίας γύρω σου, της οικογένειας που έχεις επιλέξει. Αυτό που ξέρεις ότι, ό,τι κι αν γίνει, τα «αδέρφια» σου θα είναι εκεί για εσένα και εσύ για εκείνα.

Friends: Η περίεργη θεωρία των φανς - Οι πρωταγωνιστές ήταν σε άσυλο!

Η αφιέρωση της Jennifer Aniston στην Courteney Cox

Οι ηθοποιοί του cast έγιναν φίλοι στην πορεία και πολλοί κράτησαν την αγάπη που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον μέχρι και σήμερα. Σκέψου ότι η Courteney Cox είχε χτες (15 Ιουνίου) γενέθλια και η Jennifer Aniston είπε να το γιορτάσει όπως αρμόζει στο Instagram κάθε κολλητής.

monica_rachel_cox_aniston2.jpg

«Χρόνια πολλά, Courteney Cox! Σ’ αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε η 53χρονη Aniston πάνω σε μία φωτογραφία της με την Cox -που έγινε 58- από την εποχή που έπαιζαν μαζί στα Φιλαράκια.

Επειδή αυτό δεν ήταν αρκετό, η Aniston πόσταρε και μία σκηνή από το επεισόδιο στο οποίο η Monica γινόταν 30 και είχε μεθύσει γιατί δεν μπορούσε να το διαχειριστεί.

friends_cox_aniston.jpg

Δες το και λίγο να σου φτιάξει η διάθεση:

Στην προκειμένη περίπτωση, λοιπόν, το θέμα δεν είναι απλά ότι μία celebrity εύχεται σε μία άλλη, αλλά κάτι πιο ουσιαστικό. Σε μία εποχή που οι ανθρώπινες σχέσεις ολισθαίνουν και που για κάποιον λόγο ακούμε συνεχώς περί ανταγωνισμού μεταξύ διάσημων προσώπων, δύο γυναίκες που ανέβηκαν μαζί στην κορυφή στηρίζουν η μία την άλλη. Χωρίς κόντρες, χωρίς κόμπλεξ, χωρίς τίποτα. Μόνο με καθαρό σεβασμό και πολλή αγάπη.

excited season 1 GIF