Η Σταυρούλα είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για το Survivor φέτος και πλέον την τρέμουν όλοι

Η Σταυρούλα είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για το Survivor φέτος και πλέον την τρέμουν όλοι

Μερικές μόνο εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό του φετινού Survivor, η Σταυρούλα έβαλε υποψηφιότητα για τη νίκη και το έπαθλο, με ατάκες που οι Survivor fans εκτιμούν!

Και τι έμεινε; Μπήκαμε πια στην τελική ευθεία για τον τελικό του φετινού Survivor.

Μετά και την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Γιώργου Ταλάτζεβ από το Survivor, το δίδυμο Σπύρος και Σταυρούλα φαίνεται πως είναι το μοναδικό αντίπαλο δέος απέναντι στο δίδυμο Άρης και Ασημίνα που φιγουράρουν ως φαβορί για τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Έχοντας μπροστά μας δύο εβδομάδες και μερικές ημέρες ακόμα για την επιστροφή των παικτών στην Αθήνα από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και για τον μεγάλο ημιτελικό και τελικό του Survivor, όσοι παίκτες έχουν παραμείνει στο παιχνίδι επιβίωσης, μπορούν να κάνουν όνειρα για να βρεθούν στον τελικό.

Τι συμβαίνει όμως, όταν βγαίνει μπροστά μία παίκτρια και λέει τις μεγάλες αλήθειες του φετινού Survivor.

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη, η πρωταθλήτρια του στίβου, ναυαγοσώστρια και γυμνάστρια, έχει καταφέρει με την ειλικρίνεια και την αλήθεια της, να κάνει μεγάλο μέρος του κοινού, να ταυτιστεί μαζί της.

Κι αυτό, γιατί η Σταυρούλα, έχει καταφέρει με τον χαλαρό τόνο της φωνής της και χωρίς ακραία ξεσπάσματα – θυμάσαι όσους προσπάθησαν με φωνές να επιβληθούν στον Άρη και στην Ασημίνα, πού βρέθηκαν; Σπίτι τους- να λέει τη γνώμη της, την αλήθεια της και να κάνει το κοινό να την λατρέψει. Την ίδια στιγμή η Σταυρούλα είναι εξίσου καλή παίκτρια στον στίβο μάχης των ατομικών πια αγωνισμάτων και μπορεί να πιστεύει ακόμα και σε μια θέση στον τελικό.

Στο χτεσινό μάλιστα επεισόδιο, όπου η Σταυρούλα παρέμεινε στην παραλία και δεν πέταξε για το έπαθλο που κέρδισε ο Άρης, η ίδια είπε και τη μεγάλη αλήθεια του Survivor φέτος. Το ότι είναι προτιμότερο να χάσεις κι ένα έπαθλο παρά να το περάσεις με ανθρώπους που δεν σε θέλουν δίπλα τους:

«Κέρδισαν τα παιδιά, έφυγαν μείναμε πίσω με τον Γιάννη και τον Σπύρο, δεν ήθελα να πάω σε αυτό το έπαθλο και ευτυχώς δεν με διάλεξε, δεν μιλάμε πολύ, έχω τους δικούς μου φίλους εδώ, οπότε και δεν θα περνούσα καλά όσο θα ήθελα, θα με κοιτούσαν όλη την ώρα και θα μιλούσαν από μέσα τους και δεν μου αρέσουν αυτά. Καλύτερα στην παραλία με τους φίλους μου παρά στο έπαθλο χωρίς εκείνους».

Η Σταυρούλα στη συνέχεια έβαλε στο στόχαστρό της την Ασημίνα η οποία την κουράζει απίστευτα όπως εξήγησε και για την οποία μάλιστα είπε ότι όταν τελειώσει το παιχνίδι, δεν θέλει να κρατήσει καμία επαφή μαζί της.

Όπως όλοι θυμόμαστε το beef ανάμεσα στα δύο κορίτσια ξεκίνησε από την είσοδο της Σταυρούλας στο παιχνίδι, όταν ο Άρης είχε ενημερώσει την Ασημίνα πως η Σταυρούλα είχε κάνει ως και στόρι για εκείνη:

«Θέλω να ρωτήσω τη Σταυρούλα του πρωταθλητισμού που κάναμε και παρέα, πότε έκανα έτσι στον σύλλογο» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η Σταυρούλα έδωσε εξηγήσεις στην κάμερα λέγοντας: «Δεν είχα ιδέα ότι θα μπω στο παιχνίδι, ήταν λάθος μου. Το κατέβασα παρά πολύ γρήγορα, δεν ξέρω πώς κάποιος ασχολήθηκε με κάτι τέτοιο και το αποθήκευσε. Μου έκανε εντύπωση που η Ασημίνα δεν με έπιασε μόνη μου και το ανέφερε μπροστά σε όλη την ομάδα. Μου φάνηκε πάρα πολύ περίεργο.Ήταν λάθος που δεν της το είπα από την αρχή που μπήκα στο παιχνίδι. Φοβήθηκα αυτή ακριβώς την αντίδραση».

Πάντως, το Twitter στηρίζει Σταυρούλα, φανερά και με πάθος! Δες τα σχόλια παρακάτω.

Survivor: Η Ναυσικά είπε ποιος θέλει να είναι ο φετινός νικητής και το Twitter διχάστηκε