Survivor: Η Ναυσικά είπε ποιος θέλει να είναι ο φετινός νικητής και το Twitter διχάστηκε

Survivor: Η Ναυσικά είπε ποιος θέλει να είναι ο φετινός νικητής και το Twitter διχάστηκε

Η πρώην παίκτρια του Survivor ήταν πολύ ξεκάθαρη στο ποιον θέλει και ποιον δε θέλει να δει με το έπαθλο.

Στον Θέμη Γεωργαντά και στην εκπομπή «After Dark» ήταν καλεσμένη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μαζί με τον Απόστολο Ρουβά. Οι πρώην παίκτες του Survivor μίλησαν στον παρουσιαστή και σχολίασαν πολλά πράγματα που συνέβησαν πίσω από τις κάμερες.

Πέρα από τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, η Ναυσικά είπε χωρίς να «κρύβεται» ποιον θέλει και ποιον δε θέλει να δει νικητή στο Survivor, μιλώντας για προσωπικότητες και πρότυπα.

Η Ναυσικά λέει ποιους θα έβλεπε στη θέση του φετινού νικητή

Η παίκτρια μίλησε πολύ ανοιχτά σχετικά με το ποιους συμπαίκτες της θα ήθελε να δει να νικούν το παιχνίδι. Αυτό που τόνισε, όμως, είναι ότι δε θέλει σε καμία περίπτωση να δει νικήτρια την Ασημίνα, καθώς δεν τη θεωρεί καλό πρότυπο.

«Να πω την αλήθεια δε θα ήθελα να το πάρει η Ασημίνα. Η Σταυρούλα ή ο Άρης ή ο Στάθης ναι. Την Ασημίνα δεν τη θέλω ως χαρακτήρα να κερδίσει. Άργησα πάρα πολύ, αλλά κατάλαβα ότι η Ασημίνα δεν είναι αυτό που έδειχνε. Αν ήταν μόνο αγωνιστικό θέμα, θα ήμασταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το ‘Survivor’ έχει να κάνει και με την προσωπικότητα. Καλώς ή κακώς δίνουμε ένα παράδειγμα στον κόσμο που μας βλέπει. Δε θεωρώ την Ασημίνα Χατζηανδρέου καλό πρότυπο», είπε.

Ο κόσμος στο Twitter παρακολούθησε τα λεγόμενα της παίκτριας και έκανε τα δικά του σχόλια για τα τεκταινόμενα.

Έτσι αισθάνθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου όταν συνάντησε τον Κώστα Πηλαδάκη μετά από μήνες

Ο λόγος που αποχώρησε από το Survivor

Η Ναυσικά αναφέρθηκε και στον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από το παιχνίδι, εξηγώντας πως έχει ένα αυτοάνοσο στο παχύ έντερο, το οποίο με την κακή διατροφή που ακολουθούσε στο Survivor χειροτέρεψε.

«Εγώ έχω ένα αυτοάνοσο στο παχύ έντερο. Κανονικά εγώ δεν θα έπρεπε να τρώω ίχνος καρύδας. Ήταν όλη η διατροφή που έφταιξε. Κάποια στιγμή εγώ είχα μία μεγάλη έξαρση. Νόμιζα ότι θα περάσει γι' αυτό και πάλεψα τότε για την ατομική ασυλία. Είδαμε ότι χειροτερεύει και συμφωνήσαμε με την παραγωγή ότι είναι καλύτερο να μη ρισκάρουμε σε θέματα υγείας. Δεν πίστευα ότι θα κάτσω τόσο», είπε.

https://www.instagram.com/p/Ce66n8Hv7o1