H Kim Kardashian μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον Kanye West και αυτός είναι ο λόγος

H Kim Kardashian μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον Kanye West και αυτός είναι ο λόγος
©2020 Evan Agostini

Η διάσημη τηλεπερσόνα αναφέρθηκε δημόσια στον πρώην σύζυγο και πατέρα των παιδιών της μετά από αρκετό καιρό.

Παρά το κακό κλίμα που επικρατούσε και όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα ανάμεσά τους, η Kim Kardashian έριξε τους τόνους και επαίνεσε δημόσια τον πρώην σύζυγό της, Kanye West. Η διάσημη τηλεπερσόνα έκανε μερικά Instagram-stories ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα θέλοντας έτσι να τιμήσει τον πατέρα των παιδιών της.

Το post της Kim και τα τρυφερά λόγια για τον Κanye West

«Σε ευχαριστώ που είσαι ο καλύτερος μπαμπάς για τα μωρά μας και που τα αγαπάς με αυτό τον τρόπο! Happy Father’s Day Ye», έγραψε η Kim δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του ράπερ μαζί με τα παιδιά τους.

kanye_kids.jpg

Οι ευχές της Kim ήρθαν μόλις δύο ημέρες αφότου ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε μαζί με τον Kanye West αφού παρακολούθησαν τον αγώνα μπάσκετ της κόρης τους, North στο Thousand Oaks.

Οι φωτογραφίες που αρχικά δημοσιεύτηκαν από το TMZ, έδειχναν το πρώην ζευγάρι να κάθεται σε ξεχωριστές θέσεις. Σύμφωνα πάντα με το TMZ, η Kim και ο Kanye προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ ωστόσο αντάλλαξαν μερικές κουβέντες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

https://www.instagram.com/p/CfBi2dpKL-y

Kourtney Kardashian: Ο λόγος που προσκάλεσε μόνο τη γιαγιά της στον γάμο της με τον Travis Barker

Ο Kanye West έχει τονίσει ότι δεν εγκρίνει τον δεσμό της Kim με τον κωμικό Pete Davidson και δεν επιθυμεί τα παιδιά του να περνούν χρόνο με εκείνον. Άτομο από το στενό τους περιβάλλον του West μίλησε στο HollywoodLife και ανέφερε:«Δεν είναι κάτι για τον οποίο ο Kanye ήταν προετοιμασμένος ή ακόμα και σκεφτόταν πότε χώρισαν αυτός και η Kim. Είναι πραγματικά δύσκολο να βλέπεις φωτογραφίες του με τα παιδιά και απλώς εύχεται τα πράγματα να ήταν διαφορετικά».

Ο χωρισμός Kim-Kanye

Ύστερα από σχεδόν επτά χρόνια έγγάμου βίου, η τηλεπερσίνα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West τον περασμένο Φεβρουάριο. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: την 8χρονη North, την 4χρονη Chicago, τον 6χρονο Saint και τον δύο ετών Psalm. Ακολούθησαν μερικά «ξεσπάσματα» του Kanye West στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως όταν η Kim αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Πηγή κεντρικής: kimkardashian