Η Kim Kardashian κατέστρεψε το φόρεμα της Marilyn Monroe; Tο video δίνει την απάντηση

Κατερίνα Μπούσιου
Η Kim Kardashian κατέστρεψε το φόρεμα της Marilyn Monroe; Tο video δίνει την απάντηση

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

AP

Το Marilyn Monroe collection ανέβασε σχετικό video δείχνοντας τις φθορές που προκλήθηκαν στο φόρεμα, επειδή η Kim Kardashian, απλούστατα δυσκολεύτηκε να χωρέσει μέσα σε αυτό. 

Η εμφάνιση της Kim Kardashian στο φετινό Μet Gala, συζητήθηκε όσο καμία. Φορώντας το υπέροχο φόρεμα της Marilyn Monroe, το οποίο είναι ένα ιστορικό κομμάτι στον κόσμο της μόδας αλλά και της showbiz. Μόνο που η μεγάλη προσπάθεια για να χωρέσει σε αυτό (καθώς έχει διαφορετικό σωματότυπο) έφερε φθορές. Και οι υπεύθυνοι του φορέματος ξεκίνησαν τα έντονα παράπονα με σχετικό video που ανέβασαν στο Instagram.

«Πόσο κακή απόφαση....»

Το φόρεμα που εκτίθεται στο Ripley's στο Hollywood, αποτελεί κομμάτι της ποπ κουλτούρας της Αμερικής, με μεγάλη ιστορική αξία, αφού η Marilyn το φόρεσε την βραδιά που τραγούδησε το «Happy birthday Mr President» στον πρόεδρο της Αμερικής, Τζων Κέννεντι.

Η Kim Kardashian το ήθελε διακαώς, αλλά αυτό αποδείχτηκε μία τόσο κακή απόφαση, όπως γράφουν οι χρήστες του Instagram, στην ανάρτηση που έκανε το The Marilyn Monroe Collection δείχνοντας τις φθορές στο φόρεμα, αφού το επέστρεψε πίσω η Kim. «Άξιζε όλο αυτό;» Αναρωτιούνται και δεν έχουν άδικο.

https://www.instagram.com/p/CevnFm_LnD7

Όπως φαίνεται από το video το ύφασμα στην πλάτη τεντώθηκε και αλλοιώθηκε σε αρκετά σημεία δίπλα στο φερμουάρ και αφού είχαν μπει αρκετές κόπιτσες για να το στηρίξουν. Η Kim μπορεί να είχε δηλώσει πως είχε χάσει 7 κιλά με σκοπό να φορέσει αυτό το φόρεμα, αλλά αυτό τελικά δεν είχε καμία σημασία. Δεν ήταν μόνο θέμα κιλών αλλά και σωματότυπου. Η Μarilyn Monroe ήταν σαφώς πιο ψηλή και πιο λεπτοκαμωμένη σκελετικά από την Kim. Όσο και αν αδυνάτιζε και πάλι θα δυσκολευόταν.

Η Lili Reinhart είπε αυτό που όλοι σκεφτήκαμε για την απώλεια 7 κιλών της Kim Kardashian

Άξιζε τελικά τον κόπο να γίνει τόση μεγάλη φθορά, για 10 λεπτά δημοσιότητας; Γιατί τόσο κράτησε στο red carpet του Met Gala η φωτογράφηση της με αυτό το φόρεμα. Ευθύς μετά το άλλαξε, καθώς δεν μπορούσε να καθήσει μέσα στην αίθουσα με αυτό. Είτε γιατί δεν ήταν βολικό, είτε γιατί δεν έπρεπε με κανέναν τρόπο να φθαρεί. Αλλά η ζημιά έγινε.

Άγνωστο ωστόσο παραμένει, αν οι ιδιοκτήτες του φορέματος, επιδιώξουν μία αποζημίωση για τις φθορές αυτές. Γιατί αν μπούμε σε αυτή την διαδικασία, τότε όλοι καταλαβαίνουμε ότι θα έχουμε και νομικές προεκτάσεις. Κάτι το οποίο προς το παρόν δεν φαίνεται να μας απασχολεί.