Survivor: Η Βρισηίδα εξήγησε γιατί δεν έκανε τίποτα ερωτικό με τον Μαρτίκα και ναι, μας έπεισε

Survivor: Η Βρισηίδα εξήγησε γιατί δεν έκανε τίποτα ερωτικό με τον Μαρτίκα και ναι, μας έπεισε

«Είμαι σιχασιάρα», λέει η πρώην παίκτρια του Survivor.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι μια παίκτρια που έκανε τους πάντες να μιλούν για εκείνη όσους μήνες παρέμεινε στο Survivor. Κυρίως, έκανε τους πάντες να ασχολούνται με το ειδύλλιο που αναπτύχθηκε μεταξύ εκείνης και του Σπύρου Μαρτίκα. Πλέον, το νεαρό μοντέλο έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της, αφήνοντας πίσω στον Άγιο Δομίνικο τον Σπύρο, ο οποίος όπως παραδέχεται η ίδια, της λείπει πολύ και τον περιμένει πώς και πώς να γυρίσει.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Βρισηίδα μίλησε για τη σχέση της με τον Σπύρο και αποκάλυψε αν τελικά υπήρξαν ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ τους στον Άγιο Δομίνικο.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου επέστρεψε στο Instagram: Η αντίδραση στον Μαρτίκα και η συμβουλή που έδωσε

Η Βρισηίδα αποκάλυψε αν έγινε κάτι ερωτικό ανάμεσα σε εκείνη και τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor

«Δεν μπορεί να γίνει κάτι ερωτικό μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε αδελφοποιηθεί. Παρ' όλα αυτά είναι ανάλογα πως το έχει και ο καθένας. Κάποιος που είναι πολύ… μπορεί να είναι έτσι και στο παιχνίδι. Κάποιος που είναι "οκ, δεν με πολυνοιάζει", δεν γίνεται τίποτα εκεί πέρα. Εγώ επειδή είμαι λίγο σιχασιάρα δεν έκανα κάτι με τον Σπύρο γιατί δεν μου αρέσει και θέλω να το κρίνω σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον. Αν γινόταν κάτι εκεί και δεν ήταν καλό, θα ξενέρωνα. Οπότε θέλω να το κρίνω σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον, γιατί είμαι σιχασιάρα. Όχι ότι ήταν βρώμικος ο Σπύρος, ήταν ο πιο καθαρός παίκτης, αλλά επειδή είμαι λίγο περίεργη, δεν ήθελα», εξομολογήθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Ό,τι ήθελα το έκανε»

Όσο για το αν πιστεύει πως αυτή η σχέση μπορεί να συνεχιστεί και στην πραγματική ζωή, η πρώην παίκτρια του Survivor απάντησε: «Ο Σπύρος μου λείπει, τον περιμένω έξω. Δεν ξέρω αν θα ταιριάζουμε έξω, αλλά ο Σπύρος επιμένει ότι ταιριάζουμε. Θα τον ακούσω, τον περιμένω... Μπορεί να εξελιχθεί σε μια όμορφη σχέση γιατί όταν εκεί έχεις λίγα πράγματα και ακόμα και τρεις μπουκιές ψάρι που έχεις να φας εσύ, τις προσφέρεις στην κοπέλα σου, σημαίνει ότι δίνεις και στην έξω σου ζωή που έχεις πιο πολλά, στον άνθρωπο που αγαπάς. Μοιραζόταν μαζί μου τα πάντα. Μου έδινε το φαγητό του, το μπουφάν του, μου έπλενε τα ρούχα, έκανε πράγματα, ό,τι ήθελα το έκανε».

Το πρώτο post της Βρισηίδας μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Με τις γνώσεις ζωής που απέκτησε από το ριάλιτι επιβίωσης, η Βρισηίδα Ανδριώτου επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα και στο Instagram όπου την ακολουθούν 134 χιλιάδες άνθρωποι. Εκεί δεν έκρυψε τα συναισθήματά της, ενώ περιέλαβε και μια σειρά φωτογραφιών από την ίδια στο παιχνίδι.

«Τα συναισθήματα μου και η εμπειρία αυτή δεν χωράνε με λέξεις να περιγράψω. Το @survivorgreece πέρα από εμπειρία ζωης που επέλεξα να ζήσω μου έμαθε τόσα πολλά πράγματα και το καλύτερο ήταν ότι έμαθα τον εαυτό μου ακόμα καλύτερα. Έμαθα να μην τα παρατάω ΠΟΤΕ! Ακόμα και όταν όλα φαίνονται βουνό και πίστεψε με ήταν αμέτρητες φορές που όλα ήταν πολύ δύσκολα. Θέλω να ευχαριστήσω την απέραντη αγάπη του κόσμου και στήριξη που μου στέλνετε τόσο καιρό, μπορεί να μην το ήξερα παρά μόνο όταν έβγαινα υποψήφια. Αυτό όμως με έκανε πιο δυνατή. Να παλεύω για εσάς που πιστέψατε πιο πολύ από όσο είχα πιστέψει εγώ στο εαυτό μου. Έζησα αυτήν την εμπειρία χάρη στο @survivorgreece αλλά και σε εσάς που με κρατήσατε σχεδόν μέχρι και το τέλος. Η συμβουλή μου; Never give up!», έγραψε στη λεζάντα του post της.

https://www.instagram.com/p/Cet4DxdqT_y