Η Βρισηίδα Ανδριώτου επέστρεψε στο Instagram: Η αντίδραση στον Μαρτίκα και η συμβουλή που έδωσε

Η Βρισηίδα Ανδριώτου επέστρεψε στο Instagram: Η αντίδραση στον Μαρτίκα και η συμβουλή που έδωσε

Και στην Ελλάδα επέστρεψε η Βρισηίδα και στο Instagram επέστρεψε και το πώς βλέπει τον Σπύρο Μαρτίκα μας έδειξε.

Μπορεί μέσα στο Survivor, αυτούς τους περίπου 5,5 μήνες, η Βρισηίδα Ανδριώτου να υπήρξε μία από τις παίκτριες με τη μεγαλύτερη γκρίνια και τα μεγαλύτερα ξεσπάσματα, όμως από τη σιγουριά του σπιτιού της πια, η νεαρή κοπέλα, έδειξε πιο ήρεμη και πιο γεμάτη από ποτέ.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο αεροδρόμιο

Από νωρίς είχε επιστρέψει στην Ελλάδα η Βρισηίδα, με τζιν παντελόνι, εντυπωσιακό crop top που ανέδειξε το μαύρισμά της και μεγάλο καπέλο.

Εννοείται πως η νεαρή κοπέλα δεν έκανε εκεί δηλώσεις αλλά συνοδευόταν από άτομα της παραγωγής του Survivor. To ριάλιτι επιβίωσης ξεκινάει πια να γίνεται ατομικό, λίγο μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας.

Τα λόγια από καρδιάς για το ριάλιτι και η πολύτιμη συμβουλής

Με τις γνώσεις ζωής που απέκτησε από το ριάλιτι επιβίωσης, η Βρισηίδα Ανδριώτου επέστρεψε και στα social media και στο Instagram όπου την ακολουθούν 134 χιλιάδες άνθρωποι. Εκεί δεν έκρυψε τα συναισθήματά της ενώ περιέλαβε και μια σειρά φωτογραφιών από την ίδια στο παιχνίδι.

«Τα συναισθήματα μου και η εμπειρία αυτή δεν χωράνε με λέξεις να περιγράψω. Το @survivorgreece πέρα από εμπειρία ζωης που επέλεξα να ζήσω μου έμαθε τόσα πολλά πράγματα και το καλύτερο ήταν ότι έμαθα τον εαυτό μου ακόμα καλύτερα. Έμαθα να μην τα παρατάω ΠΟΤΕ! Ακόμα και όταν όλα φαίνονται βουνό και πίστεψε με ήταν αμέτρητες φορές που όλα ήταν πολύ δύσκολα. Θέλω να ευχαριστήσω την απέραντη αγάπη του κόσμου και στήριξη που μου στέλνετε τόσο καιρό, μπορεί να μην το ήξερα παρά μόνο όταν έβγαινα υποψήφια. Αυτό όμως με έκανε πιο δυνατή. Να παλεύω για εσάς που πιστέψατε πιο πολύ από όσο είχα πιστέψει εγώ στο εαυτό μου. Έζησα αυτήν την εμπειρία χάρη στο @survivorgreece αλλά και σε εσάς που με κρατήσατε σχεδόν μέχρι και το τέλος. Η συμβουλή μου; Never give up!», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/Cet4DxdqT_y

Ανάμεσα στις φωτογραφίες του post ήταν και μια φωτογραφία, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη από τους fans του ριάλιτι, μιας και είδαμε την Ανδριώτου στην αγκαλιά του Σπύρου Μαρτίκα.

martikas1.JPG


Λίγο αργότερα, η πρώην παίκτρια του Survivor, παρακολούθησε το ριάλιτι επιβίωσης από το σπίτι της πια, εξήγησε πόσο περίεργο της φαίνεται να μην είναι πια στο νησί του Άγιου Δομίνικου και κατάφερε να κάνει τους fans της να απορούν, κάνοντας ένα story με μια καρδιά όταν στην οθόνη εμφανίστηκε ο Σπύρος Μαρτίκας.

martikas2.JPG

Το ειδύλλιο με τον φαρμακοποιό, υπήρξε ένα από τα θέματα συζήτησης στο φετινό Survivor, όπως και ο τσακωμός των δύο παικτών – και χωρισμός- αλλά και η άτυπη επανασύνδεση λίγο πριν την αποχώρηση της Βρισηίδας.

Πάντως, η Βρισηίδα επέστρεψε χαρούμενη από τον Άγιο Δομίνικο και στα πρώτα της stories και σε όσα είπε στον κόσμο, το βασικό της μότο ήταν το ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξη του κοινού όλους αυτούς τους μήνες.

Μήπως η Βρισηίδα αδίκησε τον εαυτό της μετά από τόσους μήνες στο Survivor