Ραγίζει καρδιές το post της κόρης του Bob Saget 5 μήνες μετά τον θάνατό του

Ραγίζει καρδιές το post της κόρης του Bob Saget 5 μήνες μετά τον θάνατό του

Η κόρη του αδικοχαμένου ηθοποιού έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα.

Ήταν Ιανουάριος του 2022 όταν ο διάσημος ηθοποιός Bob Saget άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών και βύθισε σε πένθος το Hollywood. Η κόρη του, Lara Saget «έσπασε την σιωπή της» 5 μήνες μετά την απώλεια του μπαμπά της, κάνοντας μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Το συγκινητικό post της Lara Saget

«Ο μπαμπάς μου δεν ήταν απλώς ο μπαμπάς μου, ήταν ο καλύτερός μου φίλος. Φόρεσε την καρδιά του. Δεν το έκρυψε. δεν φοβόταν την αγάπη. Ο μπαμπάς μου ήθελε απλώς να μοιραστεί το γέλιο και την αγάπη με αυτόν τον κόσμο. Έχω παρατηρήσει πόσο τρομακτικό μπορεί να είναι να αγαπάς τόσο μεγάλο, να ανοίγεις τόσο πλήρως. Μπορεί να είναι πιο εύκολο να είσαι θυμωμένος, φοβισμένος, αρνητικός.
Ίσως επειδή η αγάπη έχει άπειρη ποιότητα, είναι απεριόριστη. Ο πατέρας μου με δίδαξε ότι δεν έχει σημασία τι φέρνει η ζωή, πόσο σκληρά, πόσο επώδυνα, πόσο φαινομενικά αδύνατο. Δεν σταματά αυτή την αγάπη. Επέλεγε την αγάπη, πάντα. Δεσμεύομαι να κάνω το ίδιο. Η αγάπη είναι εδώ. Και είναι δική μου ευθύνη να το δώσω στον εαυτό μου και να το μοιραστώ ζώντας μέσα στην αγάπη», έγραψε η Lara Saget.

«Σ'αγαπώ απεριόριστα, μπαμπά. Χαρούμενη Γιορτή του Πατέρα», συμπλήρωσε η κόρη του αδικοχαμένου star.

https://www.instagram.com/p/Ce_Xz0nrIzx

Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου ο Bob Saget! Το Hollywood θρηνεί και οι αρχές ψάχνουν τα αίτια θανάτου

Ο θάνατος του Bob Saget

Ο Bob Saget, έφυγε από τη ζωή στις 9 Ιανουαρίου 2022 σε ηλικία 65 ετών και ενώ βρισκόταν σε περιοδεία για τη standup comedy του στο Ορλάντο της Φλόριντα. Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Ritz-Carlton όπου και διέμενε. Ο Saget δεν ανταποκρίθηκε στο προσωπικό του ξενοδοχείου με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία, η οποία και τον εντόπισε νεκρό.

«Στις 9/1/2022, λίγο μετά τις 4 μ.μ., αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προσωπικού του ξενοδοχείου Ritz-Carlton στο Ορλάντο για νεκρό άνδρα», ανέφερε σε δήλωσή της στο E!News η τοπική αστυνομία.

«Κατά την άφιξή τους, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου έναν άνδρα που δεν ανταποκρινόταν. Ο άνδρας, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως Robert Lane Saget, διαπιστώθηκε ότι έφυγε από τη ζωή. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την αιτία θανάτου, και οι αρμόδιοι δεν έχουν εντοπίσει σημάδια επίθεσης ή χρήσης ναρκωτικών. Αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που έχουμε αυτήν τη στιγμή και δεν αναμένουμε περαιτέρω ενημέρωση. Η ιατροδικαστική έκθεση θα είναι αυτή που θα αναφέρει τελικά την τελική αιτία και τον τρόπο θανάτου», συμπλήρωσε η ανακοίνωση.

Πηγή κεντρικής: larasaget