Η Γη της ελιάς: To Τwitter απογοητεύτηκε με τον χωρισμό του Ιάκωβου και της Αθηνάς

Ιωάννα Τζανή
Η Γη της ελιάς: To Τwitter απογοητεύτηκε με τον χωρισμό του Ιάκωβου και της Αθηνάς

Οι τηλεθεατές τους θέλουν μαζί πάση θυσία, αλλά οι συγκυρίες όχι. Ο Ιάκωβος θα κρύψει από την Αθηνά το πρόβλημα της υγείας του. 

Ο Ιάκωβος Βρεττάκος δεν θέλει να τον λυπούνται ούτε να ανησυχούν για εκείνον, για αυτό το έχει πάρει απόφαση να μην αποκαλύψει σε κανέναν το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, στη Γη της ελιάς. Έτσι, κλείνει ένα-ένα τα ανοιχτά μέτωπα προκειμένου να φύγει για την Ισπανία, ξεκινώντας από την Αθηνά.

Αμάν και πώς έκαναν οι τηλεθεατές να τους δουν να γίνονται ζευγάρι και πάνω που συνέβη, η Βάνα Δημητρίου και ο Ανδρέας Γεωργίου τους το χαλάνε. Ο χωρισμός Ιάκωβου και Αθηνάς, θα είναι οριστικός από το σημερινό επεισόδιο. Όπως καταλαβαίνεις, αυτό έφερε απίστευτες αντιδράσεις στο Twitter, αφού οι δυό τους είναι ένα από τα αγαπητά ζευγάρια στη σειρά (μετά τη Βασιλική και τον Φίλιππο φυσικά).

Η Γη της ελιάς: Μυρτάλη και Χρήστος γίνονται ζευγάρι αλλά δεν υπολογίζουν τον Αλέξη

Ο Λυκούργος και ο Στάθης υποψιάζονται ότι ο Ιάκωβος κάτι τους κρύβει

Στο αποψινό επεισόδιο (21/6), ο Λυκούργος δεν πείθεται από τις δικαιολογίες που προβάλλει ο Ιάκωβος για την απόφασή του να φύγει μόνιμα για την Ισπανία. Μαζί με τον Στάθη παλεύουν να καταλάβουν τι τον ώθησε σε αυτή την επιλογή.

Εν τω μεταξύ, η Μαργαρίτα προθυμοποιείται να μεσολαβήσει για να τα ξαναβρούν η Αθηνά και ο Ιάκωβος, αλλά η Αθηνά, θυμωμένη από τη συμπεριφορά του, αρνείται οποιαδήποτε επαφή. Δείχνει να το έχει πάρει απόφαση, και μόλις μάλιστα μαθευτεί στη Μάνη η σχέση τους, εκείνη δεν θα θέλει να τον ξαναδεί στα μάτια της.

Ο Ισίδωρος αποφασισμένος να αναλάβει την κηδεμονία της μικρής Αγγελικής

Μετά τον θάνατο της Φανής, ο Ισίδωρος βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην κόρη της Αντιγόνης, Αγγελική, και ξεκαθαρίζει πως δεν θα επιστέψει να την πάρει η Πρόνοια, αλλά ούτε και να πάει σε άλλη οικογένεια. Είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειάζεται για να την πάρει μαζί του στη Μάνη και να τη μεγαλώσει εκείνος.

Παππούς και εγγονή έχουν αναπτύξει μια υπέροχη σχέση και όσο περνάει ο καιρός δένονται όλο και περισσότερο. Ο Ισίδωρος υπόσχεται στην Αγγελική ότι θα είναι δίπλα της για όλη του τη ζωή, έτσι και θα γίνει!

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για τον χωρισμό Αθηνάς-Ιάκωβου.