Η Γη της ελιάς: Μυρτάλη και Χρήστος γίνονται ζευγάρι αλλά δεν υπολογίζουν τον Αλέξη

Η Γη της ελιάς: Μυρτάλη και Χρήστος γίνονται ζευγάρι αλλά δεν υπολογίζουν τον Αλέξη

Ο Αλέξης καραδοκεί.

Ο Χρήστος έχει ήδη δείξει το ενδιαφέρον του προς τη Μυρτάλη στη Γη της ελιάς, όμως το ειδύλλιο προχωράει αργά. Άλλωστε, η νεαρή Μανιάτισσα δεν έχει περάσει και λίγα στην προσωπική της ζωή τον τελευταίο χρόνο, οπότε δεν θέλει να βιαστεί αυτή τη φορά.

Ο τρόπος που φλερτάρει ο Χρήστος τη Μυρτάλη είναι ιδιαίτερος, αφού δεν γίνεται ούτε κουραστικός ούτε εμμονικός, και αυτό τη γοητεύει πολύ. Είναι ο μόνος άνθρωπος στον οποίο δεν βγάζει την έπαρση και τον εγωισμό της. Σε αντίθεση, ο Χρήστος τής βγάζει την πιο καλή πλευρά του εαυτού της και την ηρεμεί.

https://www.instagram.com/p/Cep4kltjVOP

Η Γη της ελιάς: Οι γιατροί δίνουν στον Ιάκωβο 6 μήνες ζωής και το Twitter θρηνεί

Ο Αλέξης αντιλαμβάνεται το φλερτ μεταξύ Μυρτάλης και Χρήστου

Σύμφωνα με τα δεδομένο που έχουμε μέχρι σήμερα για τη συνέχεια της πλοκής στη Γη της ελιάς, ο Αλέξης, ο οποίος έχει ξεκινήσει να δουλεύει στην ταβέρνα του Χρήστου, αρχίζει να καταλαβαίνει ότι του αρέσει η Μυρτάλη. Στην αρχή δεν ανησυχεί, όμως μετά έρχεται ξανά στην επιφάνεια η εμμονή του για εκείνη και αρχίζει να τους παρακολουθεί.

Παρόλο που τα spoilers ήθελαν τον Αλέξη να βάζει τέλος στη ζωή του, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί (τουλάχιστον στον φετινό κύκλο, που ολοκληρώνεται στις αρχές του Ιουλίου).

https://www.instagram.com/p/CeerAUJqRJU

Η Μυρτάλη καλείται να αντιμετωπίσει πολλά οικογενειακά προβλήματα

Δεν θα δούμε ακόμη φλογερό έρωτα μεταξύ Μυρτάλης και Χρήστου, καθώς εκείνη έχει βάλει τα προσωπικά της σε δεύτερη μοίρα. Έχει να αντιμετωπίσει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά της.

Από τη μια ο θείος της Ιάκωβος, ο οποίος φεύγει ξαφνικά από τη Μάνη και πηγαίνει στην Ισπανία προκειμένου να κρύψει από όλους το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, από την άλλη η κρίση που περνά στον γάμο της με τον Γιώργη η αγαπημένη της θεία Ιουλία, η Μυρτάλη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

https://www.instagram.com/p/CeWc9LrjmvW

Το μυστικό της Αθηνάς αποκαλύπτεται

Μέχρι το τέλος της σεζόν θα συμβεί και κάτι ακόμα που θα συνταράξει όχι μόνο την οικογένεια Βρεττάκου, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία της Μάνης.

Στο τέλος των επεισοδίων θα δούμε να ξεσπά το σκάνδαλο με την Αθηνά, καθώς δολοφονείται ο Δημήτρης και ξεσκεπάζεται η αλήθεια: ότι δηλαδή δεν είναι μητέρα του.