Η Γη της ελιάς: Ο Φίλιππος σε επικίνδυνες αποστολές λίγο πριν ντυθεί γαμπρός

Κατερίνα Μπούσιου
Η Γη της ελιάς: Ο Φίλιππος σε επικίνδυνες αποστολές λίγο πριν ντυθεί γαμπρός

Ο νεαρός ηθοποιός Διονύσης Παπανδρέου, ο τηλεοπτικός και τόσο αγαπητός Φίλιππος της σειράς, δείχνει τον τολμηρό του εαυτό. 

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά του ανήκει. Ως ζευγάρι με την Βασιλική, ο Φίλιππος στην σειρά «Η Γη της ελιάς» σε κάθε εμφάνισή του γίνεται το απόλυτο trend στο Twitter. Είναι το πιο αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Στην προσωπική του ζωή ωστόσο ο νεαρός ηθοποιός Διονύσης Παπανδρέου που τον υποδύεται, είναι αρκετά ντροπαλός και δεν επιδιώκει την δημοσιότητα. Στην πρώτη του ωστόσο τηλεοπτική συνέντευξη, μας δείχνει τον πιο τολμηρό του εαυτό. Και εμείς σας έχουμε αποκλειστικά τα κατορθώματά του, αλλά και τις εξελίξεις του ρόλου του, λίγο πριν το φινάλε.

https://www.instagram.com/p/CeZFP9CMkRu

Πτώση από τα ψηλά

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης κατόρθωσε να τον πείσει και ο Διονύσης Παπανδρέου που είναι ο πιο δημοφιλής στις νεαρές γυναίκες πρωταγωνιστής της σειράς, δίνει την πρώτη του συνέντευξη στο Night out, μιλώντας για την ζωή του και την μεγάλη ευκαιρία που του δόθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας του στην υποκριτική. Ωστόσο ο τηλεοπτικός Φίλιππος, κάνει αυτό που δεν περιμέναμε από εκείνον. Δείχνει πως του αρέσει να ρισκάρει και τολμά να κάνει αλεξίπτωτο πλαγιάς. Και όχι μόνο.

Σε μία από τις δοκιμασίες θα πρέπει να βρει ανάμεσα σε γυάλες που περιέχουν διάφορα....έντομα και ζωύφια, το περιέχομενό τους. Ο Διονύσης μάλιστα κάνει και εξομολογήσεις για τις θερμές εκδηλώσεις που δέχεται καθημερινά από τις θαυμάστριες του, χωρίς ωστόσο να ξέρει ακόμη πως να το χειριστεί. Κάνει και μία φάρσα στην συμπρωταγωνίστρια του Ιφιγένεια Τζόλα, την Βασιλική.

https://www.instagram.com/p/CeijrxHMfR9

Επιτέλους παντρεύεται

O έρωτας του Φίλιππου και της Βασιλικής, πέρασε από 40 κύματα στην Μάνη. Το ζευγάρι κατόρθωσε όμως παρά τις κόντρες των οικογένειων τους, να δείξει πως ο έρωτας τους, ήταν δυνατός και πως ήταν καρμικό να είναι μαζί. Μετά την συμφιλίωση με τον Στάθη και πατέρα της Βασιλικής, έρχεται και η μεγάλη συμφιλίωση με τον αδελφό της Στέφανο. Ακόμη και η δικαστική τους διαμάχη αποτελεί μία κακή ανάμνηση. Και δεν υπάρχει ωραιότερη κατάληξη για εκείνον από το να παντρευτεί τελικά με θρησκευτικό γάμο την Βασιλική.

Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική τρέλαναν το Twitter που πιστεύει ότι είναι αληθινό ζευγάρι

Στο τρικούβερτο γαμήλιο γλέντι που στήνεται στο τελευταίο επεισόδιο, παίρνει μέρος όλη η Μάνη. Μαζί με την κόρη τους, το ζευγάρι ζει την ωραιότερη στιγμή τους. Θα είναι όμως η Αρετή στο γάμο αυτό; Θα καταφέρει να την συγχωρέσει η Βασιλική; Δύσκολο, αλλά όχι και ακατόρθωτο.