Η Γη της ελιάς: Ο διάλογος Αρετής - Μυρτάλης προκάλεσε τρελό γέλιο στο Twitter

Ιωάννα Τζανή
Η Γη της ελιάς: Ο διάλογος Αρετής - Μυρτάλης προκάλεσε τρελό γέλιο στο Twitter

Καιρό είχαμε να ακούσουμε έναν... γλυκύτατο διάλογο μεταξύ Αρετής και Μυρτάλης και ήταν άκρως ξεκαρδιστικός.

Οι κακές σχέσεις που έχουν η Αρετή με τη Μυρτάλη εξαιτίας του δεσμού της με τον μονάκριβο γιο της Στέφανο είναι γνωστές, στη Γη της ελιάς. Όμως επειδή η Αρετή βλέπει ότι τελικά η Μυρτάλη δεν ήταν τόσο κακή για τον γιο της (αφού τουλάχιστον τον κρατούσε κοντά στην πατρικό του στη Μάνη) προσπάθησε να την πλησιάσει προκειμένου να την πείσει να διεκδικήσει ξανά τον Στέφανο. Βλέπεις, η Ελένη αποδείχθηκε πολύ χειρότερη νύφη και η Αρετή κάνει κάθε προσπάθεια για να την χωρίσει από τον γιο της και να τον κρατήσει στην Αρεόπολη.

Ωστόσο, η Μυρτάλη είναι αγύριστο κεφάλι και δεν ξεχνάει τον απαράδεκτο τρόπο που της φέρθηκε η Αρετή όσο είχε σχέση με τον Στέφανο. Η «πληρωμένη» απάντηση που της έδωσε έκανε έξαλλη την Αρετή και ο διάλογός τους κατέληξε σε βρισιές και κατάρες της Αρετής προς τη Μυρτάλη (και πολύ άντεξε να μιλήσει πολιτισμένα η Αρετή). Αυτή η σκηνή προκάλεσε τρελό γέλιο στο Twitter και τα σχόλια ήταν επικά.

https://www.instagram.com/p/Ce1NAPlAY0c

Η Γη της ελιάς: Ο έρωτας και τα φιλιά του Φίλιππου στην Βασιλική συγκίνησαν το Twitter

Γιώργης και Ιουλία παίρνουν οριστικές αποφάσεις για το μέλλον τους

Στο αποψινό επεισόδιο (16/6), ο Γιώργης και η Ιουλία κάνουν μια πολύ σοβαρή συζήτηση και παίρνουν αποφάσεις καθοριστικές για το μέλλον τους ως ζευγάρι. Η απόκτηση ενός παιδιού και η λύση της εξωσωματικής που πρότεινε ο γυναικολόγος, προκαλούν προβλήματα και διαφωνίες στο ζευγάρι, που όπως σου ξαναείπαμε θα τους οδηγήσουν σε χωρισμό.

Ο Στάθης πηγαίνει στην Αθήνα να βρει την Εύα

Ο Στάθης δεν μπορεί χωρίς την Εύα και όσο είναι μακριά το συνειδητοποιεί μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Σε ένα τηλεφώνημα που έχουν, εκείνη του λέει ότι είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του και ο Στάθης σε μια παρόρμηση της στιγμής ανεβαίνει στη μηχανή του και ξεκινά για την Αθήνα, προκειμένου να τη συναντήσει.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για τον διάλογο μεταξύ Αρετής και Μυρτάλης.