Άγριες Μέλισσες: Το μοναχικό τέλος της Μυρσίνης και το σχεδόν ηρωϊκό του Μελέτη

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Το μοναχικό τέλος της Μυρσίνης και το σχεδόν ηρωϊκό του Μελέτη

Οι δύο τηλεοπτικοί ήρωες που αγαπάμε να μισούμε θα ζητήσουν συγχώρεση. Μυρσίνη και Μελέτης μας αποχαιρετούν. 

Οι δύο πιο «μισητοί» χαρακτήρες των Άγριων Μελισσών θα έχουν ένα δίκαιο τέλος. Με το κακό που έχουν προκαλέσει κανείς δεν περίμενε ότι θα συνεχίσουν να ζουν χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Μυρσίνη και Μελέτης φεύγουν από την ζωή, ζητώντας πρώτα συγχώρεση, αλλά αυτό δεν θα είναι και τόσο απλό.

https://www.instagram.com/p/CcP_1k8sIdD

Μετά τον Δούκα αποφασίζουν το τέλος τους

Η δολοφονία του Δούκα από τον Ακύλα είναι καθοριστική και για τους δύο. Ο Μελέτης έχει εμπλοκή αφού στην συνέχεια θα δολοφονήσει τον Ακύλα για να εκδικηθεί τον θάνατο του πιο αγαπημένου του ανθρώπου. Αυτή η σκηνή θα είναι από τις πιο δραματικές και συνάμα συγκινητικές που έχουμε δει ποτέ στις Άγριες Μέλισσες. Πριν τον συλλάβουν και τον οδηγήσουν στην φυλακή και στην συνέχεια στο εκτελεστικό απόσπασμα, θα έχει προλάβει ωστόσο να ζητήσει συγχώρεση από την Πηνελόπη. Θα της πει όλη την αλήθεια για τους θανάτους που προκάλεσε και πως γνώριζε για τον Αλέξη. Θα τον έχει συγχωρέσει ακόμη και ο Λάμπρος για τον θάνατο του αδελφού του.

https://www.instagram.com/p/CW2ftZJIRNG

Σχεδόν ηρωικά θα έχει φύγει λοιπόν από την ζωή γιατί θα έχει κάνει και κάτι ακόμη σημαντικό. Θα έχει σώσει με τους άντρες του το χωριό από την εκδικητική μανία του Ακύλα. Είναι το ματωμένο Διαφάνι για το οποίο σας έχουμε ήδη μιλήσει.

Άγριες Μέλισσες: Δούκας με Ελένη και Κωνσταντής με Μελέτη ορίζουν το ματωμένο τέλος της σειράς

Η κυρία Σεβαστού θρηνεί τα περασμένα μεγαλεία

Η Μυρσίνη χωρίς τον Δούκα δεν μπορεί να ζήσει. Ακόμη και η Αγορίτσα θα φύγει από το σπίτι και θα την αφήσει μόνη. Η υγεία της κλονίζεται. Σαν φάντασμα τριγυρνά στο σπίτι των Σεβαστών στο Διαφάνι. Θυμάται όλη της την ζωή. Τα μεγαλεία, τα λάθη, τις πίκρες και την λιγοστή χαρά. Τα παιδιά της την έχουν ήδη απαρνηθεί. Θα προλάβει να ζητήσει όμως συγχώρεση. Ακόμη και από τις νύφες της, την Ασημίνα και την Δρόσω. Δύσκολα ωστόσο θα την συγχωρέσει η κόρη της Πηνελόπη. Πεθαίνει μέσα στο σπίτι με τη ανάμνηση του Δούκα. Οι τηλεθεατές περιμένουν αυτές τις σκηνές με την Κατερίνα Διδασκάλου με μεγάλη αγωνία.

Ήρθε όμως ο καιρός για τα παιδιά της να ζήσουν μία νέα ζωή. Απαλλαγμένη από προβλήματα. Και οι τρείς θα βρουν την ευτυχία.