Κι εμείς λατρεύαμε το ζευγάρι Kendall Jenner-Devin Booker αλλά ο χωρισμός είναι γεγονός

Κι εμείς λατρεύαμε το ζευγάρι Kendall Jenner-Devin Booker αλλά ο χωρισμός είναι γεγονός

Το ζευγάρι χώρισε ύστερα από 2 χρόνια σχέσης.

Η Kendall Jenner και ο Devin Booker δεν είναι πια μαζί και οι fans τους έχουν πέσει από τα σύννεφα, αφού δεν υπήρχε κανένα δείγμα ότι κάτι δεν πάει καλά μεταξύ τους. Οι δυο τους κρατούσαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως αναμφισβήτητα ήταν ένα από τα πιο αξιοζήλευτα και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε μια πηγή στο Entertainment Tonight, ο λόγος που χώρισαν είναι ότι το 26χρονο μοντέλο ένιωθε ότι αυτή και ο μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ βάδιζαν σε «διαφορετικά μονοπάτια» και δεν είχαν κοινούς στόχους ζωής. Άλλα πράγματα ήθελε ο ένας και άλλα ο άλλος...

H Kendall Jenner δέχεται πίεση για να κάνει παιδί και κατάψυξη ωαρίων

Η πηγή πρόσθεσε ότι η Kendall και ο Devin «έκαναν συζητήσεις για το μέλλον τους, αλλά δεν ήθελαν τα ίδια πράγματα».

Μια άλλη πηγή επιβεβαίωσε τον χωρισμό στο E! News και μάλιστα ανέφερε ότι οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και περίπου 10 μέρες, ενώ ανέφερε ότι μπορεί το ζευγάρι να πέρασε πολύ ωραία στον γάμο της Kourtney Kardashian και του Travis Barker και να ξεχάστηκαν για λίγο από το χάσμα που είχε προκύψει ανάμεσά τους, αλλά «όταν επέστρεψαν, άρχισαν να νιώθουν ότι δεν έχουν τους ίδιους στόχους και συνειδητοποίησαν ότι έχουν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής».

Υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης;

Ξέρω ότι μέσα σου ευελπιστείς να τα ξαναβρούν, και δεν θα σε απογοητεύσουμε! Οι κοντινές πηγές του ζευγαριού επιμένουν ότι υπάρχει πιθανότητα η Kendall Jenner και ο Devin Booker να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στον έρωτά του.

«Έχουν έρθει σε επαφή από τότε και νοιάζονται ο ένας για τον άλλον», διευκρίνισε η πηγή του E!, ενώ οι δυο τους εξακολουθούν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στα social media.

Το φλογερό ειδύλλιο που κρατήθηκε κρυφό στην αρχή

Η 26χρονη Jenner και ο 25χρονος Booker άρχισαν να βγαίνουν το 2020, αλλά η σχέση τους κρατήθηκε κρυφή για κάποιο διάστημα.

Ωστόσο, το ειδύλλιο επιβεβαιώθηκε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2021, όταν η Kendall Jenner δημοσίευσε στο Instagram μια κοινή φωτογραφία της με τον Devin, στην οποία ήταν αγκαλιασμένοι.

https://www.instagram.com/p/Cd3HZHBD8dB

Τον ίδιο μήνα, το μοντέλο εθεάθη να υποστηρίζει τον παίκτη των Phoenix Suns σε ένα από τα παιχνίδια του. Στη συνέχεια πόζαρε με μια φανέλα της ομάδας του στο Instagram της.

https://www.instagram.com/p/Cd3HZHBD8dB

Τον Ιούνιο του 2021, το ζευγάρι γιόρτασε την επέτειο του ενός έτους με αναρτήσεις στα social media, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας της Jenner να τυλίγει τα χέρια της γύρω από τον Booker. Ωστόσο, σπάνια μιλούσαν δημόσια για τον έρωτά τους και πάντα προσπαθούσαν να κρατούν τη σχέση τους προστατευμένη.