MAD VMA 2022: Κατερίνα Στικούδη και Αναστάσιος Ράμμος, με λίγα λόγια τα είπαν όλα στο Queen.gr

MAD VMA 2022: Κατερίνα Στικούδη και Αναστάσιος Ράμμος, με λίγα λόγια τα είπαν όλα στο Queen.gr
Instagram

«Να είστε ο εαυτός σας, ποτέ να μην κρατάτε τίποτα μέσα σας. Και να μιλάτε».

 

Το πιο ξέφρενο και pop event της χρονιάς είναι πια μια από τις αγαπημένες μας συνήθειες κάθε καλοκαιριού. Ειδικά μετά από 2,5 χρόνια πανδημίας και κοινωνικής
αποστασιοποίησης, η ανυπομονησία μας για τα «Mad Video Music Awards 2022» από τη ΔΕΗ είχε ομολογουμένως κορυφωθεί. Για την ακρίβεια, οριακά δεν είχαμε αρχίσει να μετράμε αντίστροφα, όπως κάνουμε και για τα Χριστούγεννα.

Επιτέλους έχουμε κα πάλι on stage μαζί όλους τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, για
μοναδικά acts και συνεργασίες που μάλλον ποτέ δεν περιμέναμε. Διαφορετικά είδη
μουσικής ενώνονται και το αποτέλεσμα είναι τα πιο απροσδόκητα μελωδικά «παντρέματα» ever. Λαϊκή μουσική, pop, house, τραπ… Δεν υπάρχει κάποιο outsider απόψε.

Φέτος λοιπόν και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, θα προβληθούν αποκλειστικά από το
MEGA, την Παρασκευή 1η Ιουλίου στις 21:00, με παρουσιαστές τον (mister κλασική MVMA αξία) Θέμη Γεωργαντά και την εκρηκτική Κόνι Μεταξά.

Ποιος περιμένει άλλες 10 μέρες όμως μέχρι την επίσημη μετάδοση; Σίγουρα όχι οι
αναγνώστες του Queen.gr. Μπορεί να μην έχουν όλοι πρόσβαση στη διοργάνωση, αλλά
αναλάβαμε εμείς και, it’ s kind of the same thing. Οι editors της ομάδας μας είναι τα μάτια και τα αυτιά σας (κυριολεκτικά) και θα σας μεταδώσουν όλα όσα συμβαίνουν στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, πολύ πριν την τηλεοπτική τους προβολή. Και μεταξύ μας, και με πολύ περισσότερο backstage υλικό.

Όσο εσείς λοιπόν περιμένετε να δείτε στις οθόνες σας το φαντασμαγορικό event,
εξασφαλίσαμε μερικές δηλώσεις από τα πιο hot πρόσωπα τις βραδιάς. Μεταξύ αυτών και η Κατερίνα Στικούδη, αλλά και ο Αναστάσιος Ράμμος.

Η performer, τραγουδίστρια, super μαμά και super σύζυγος μας θύμισε ότι «ενωμένες» δεν θα είμαστε ποτέ νικημένες, εξυμνώντας τη γυναικεία αλληλεγγύη. Τι να πει κανείς για αυτό το πολυτάλαντο πλάσμα, υπόδειγμα εργατικότητας και goal digging; Όμορφη, έξυπνη και με μια προσωπικότητα που συναγωνίζεται σε hotness την εμφάνισή της, μας έκλεισε για ακόμη μια φορά το μάτι.

Κατερίνα Στικούδη

Αναστάσιος Ράμμος

Ο πάντα ανατρεπτικός Αναστάσιος Ράμμος, με το καλλιτεχνικό ταπεραμέντο και τη
μοναδική φωνή, μας κάλεσε να μην σιωπούμε ποτέ τη δική μας φωνή. Μας θύμισε πόσο σημαντικό είναι να μιλάμε και αναρωτηθήκαμε πόσες να ήταν οι φορές που «μίλησε» εκείνος στην ψυχή μας μέσα από τη μουσική και τη μελωδική χροιά του. Με ζωντάνια, χιούμορ, εκτόπισμα και ένα star quality που θα ζήλευαν πολλοί, μας εξέπληξε για ακόμη μια φορά όταν τον καλέσαμε να στείλει το δικό του empowering μήνυμα στις γυναίκες. Προσοχή: Δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος. Spoiler alert: Έχει MEGA-λο plot twist!