Άβολο: Snik και Light πιάστηκαν στα χέρια στα MAD VMA 2022 - Η «συγγνώμη» και η θέση του Αργυρού

Άβολο: Snik και Light πιάστηκαν στα χέρια στα MAD VMA 2022 - Η «συγγνώμη» και η θέση του Αργυρού

«Έχω μάθει όταν μου επιτίθενται να επιτίθεμαι. Δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, συγγνώμη».

Νέα MVMA, νέο beef. Τι είναι το beef μπορεί να σκεφτεί κάποιος μεγαλύτερος για να λάβει την απάντηση «μα που ζεις;» από κάποιον νεότερο. Beef λοιπόν είναι η κόντρα, ο τσακωμός, η ανταλλαγή έντονων δηλώσεων και συνήθως σχετίζεται με την κουλτούρα της ραπ. Έχει έναν τρόπον τινά underground χαρακτήρα, γιατί είναι και λίγο πιο άκομψο από τους «μελιστάλακτους» τσακωμούς καθιερωμένων τηλεοπτικών προσώπων.

Την ώρα λοιπόν που μια παρουσιάστρια θα πει «να μην γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα» ή «δεν είναι ωραίο outfit αυτό», ένας ράπερ θα πει άλλα λόγια που αν ήταν τηλεοπτικά, θα συνοδεύονταν από πολλά «μπιπ». Κάπως έτσι λοιπόν μας έχουν συνηθίσει εδώ και δύο περίπου χρόνια ο Snik και ο Light, που αν και είχαν στον παρελθόν συνεργαστεί (βλέπε «Bosses»), στην πορεία κάτι χάλασε. Ο ένας δεν σταματά να κατηγορεί τον άλλον, ενώ πρόσφατα ανέφεραν ότι θα προβούν και σε επίσημο ματς πυγμαχίας. Θυμίζουμε πως η πιο «τι άλλο θα μας βρει» στιγμή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ήταν όταν στο ματς αυτό ξαφνικά προκλήθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας.

Σε πιο φρέσκα νέα τώρα, ίσως η αρένα του αγώνα αυτού να ήταν και τα backstage των MVMA 2022. Πιο συγκεκριμένα, όσο στην σκηνή βρισκόταν η Τάμτα, Light, Snik και Τρανός (όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες ενεπλάκησε και ο τρίτος) είχαν έντονη διαφωνία. Αφού αντάλλαξαν προσβλητικές κουβέντες, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο άγρια και δεν άργησαν να εξελιχθούν σε βίαιη συμπλοκή.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως οι άντρες της ασφάλειας για να αποκαταστήσουν την τάξη, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα ήθελαν. Οι τόνοι συνέχισαν να είναι οξυμένοι, με τους Security να απομακρύνουν τελικά τον Light και τον Τρανό. Ένας ένας εν συνεχεία αποχώρησαν από τον χώρο. Ακόμη δεν είναι γνωστός ο ακριβής λόγος που πυροδοτήθηκε όλο αυτό. Πάντως στάθηκε ικανό να διακοπεί η διοργάνωση για 10 λεπτά και να ξεκινήσει ξανά μετά από λίγο.

Ο Θέμης Γεωργαντάς ζήτησε συγγνώμη από το live κοινό και έδωσε το σύνθημα επανέναρξης του event χωρίς να αναφερθεί στο συμβάν. Στη σκηνή κάλεσε τον Κωνσταντίνο Αργυρό για να επαναφέρει το χαρούμενο κλίμα και, ευτυχώς, εκείνος κατάφερε να υπενθυμίσει στον κόσμο το νόημα και τον σκοπό της βραδιάς. Τη γιορτή της μουσικής.

Στη συνέχεια, ο Light ανέβηκε για να κάνει το act τις Μέλισσες και τον γιούχαραν. Όσο για τη θέση του και όσα είπε; «Έχω μάθει όταν μου επιτίθενται να επιτίθεμαι. Δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, συγγνώμη».