Νίκος Χατζηνικολάου: Η ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του για τα 18 χρόνια γάμου τους

Νίκος Χατζηνικολάου: Η ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του για τα 18 χρόνια γάμου τους

Μια τρυφερή αφιέρωση στη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη, θέλησε να κάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου με αφορμή την επέτειο γάμου τους.

Μιλάει συχνά δημόσια για τη σύζυγό του με πολύ τρυφερά και συγκινητικά λόγια και για άλλη μια φορά αυτό έκανε σήμερα. Ο Νίκος Χατζηνικολάου, με αφορμή τα 18 χρόνια γάμου με την Κρίστη Τσολακάκη, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους από την ημέρα της τελετής και έκανε… κανονική ερωτική εξομολόγηση στη σύντροφο της ζωής του.

Νίκος Χατζηνικολάου: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του Εύα (photos)

Το post του Χατζηνικολάου για τα 18 χρόνια γάμου με την Κρίστη Τσολακάκη

«24 Ιουνίου 2004… Δεκαοχτώ χρόνια γάμου και είκοσι χρόνια μαζί! Τη λατρεύω! Είναι και θα είναι πάντα το μωρό μου! #loveyou #adoreyou #forever», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram πριν μερικές ώρες ο Νίκος Χατζηνικολάου με αφορμή την επέτειο γάμου με τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη.

https://www.instagram.com/p/CfL5MX5MVK5

Ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του με τη σύζυγό του με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά – 2 γιους και 1 κόρη. Φυσικά, τα likes και τα σχόλια από συναδέλφους του anchorman, αλλά και celebrities, ήταν πολλά με όλους να εύχονται στο ζευγάρι τα καλύτερα.

Ανάμεσά τους η Άντζελα Δημητρίου, η Ελισάβετ Μουτάφη, η Μάρα Ζαχαρέα, η Τζένη Μπαλατσινού, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Η ανατρεπτική πρόταση γάμου στην Κρίστη Τσολακάκη

Το 2019 ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1 τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο δημοσιογράφος & παρουσιαστής αποκάλυψε για πρώτη φορά τον τρόπο με τον οποίο είχε κάνει πρόταση γάμου στην Κρίστη Τσολακάκη.

https://www.instagram.com/p/CRt4GQ3syxC

«Εγώ όταν έκανα πρόταση γάμου στην Κρίστη, τράβηξα ένα βράδυ το χειρόφρενο σε φανάρι που μόλις είχε ανάψει πράσινο, γύρισα με τεράστια ηρεμία ενώ κόρναραν εκατοντάδες αυτοκίνητα από πίσω, της έκανα πρόταση, τη φίλησα, εκείνη είχε αγχωθεί πάρα πολύ, ίδρωνε γιατί μας κόρναρε και μας μούτζωνε η μισή Αθήνα και μετά το κατέβασα και έφυγα στο επόμενο φανάρι. Με διάφορους τύπους να με μουτζώνουν γύρω γύρω και εγώ να γελάω», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου.