Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι γλυκές ευχές και το ξέφρενο πάρτι για τα γενέθλια του συζύγου της

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι γλυκές ευχές και το ξέφρενο πάρτι για τα γενέθλια του συζύγου της

Ο Παναγιώτης Πιλαφάς είχε τα γενέθλιά του και η ηθοποιός έσπευσε να του ευχηθεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Ένα υπέροχο βράδυ Σαββάτου πέρασε η Κατερίνα Παπουτσάκη αφού γιόρτασε τα 44α γενέθλια του συζύγου της. Ο Παναγιώτης Πιλαφάς ο οποίος ασχολείται με τον χώρο της εστίασης, διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό πάρτι, με καλεσμένους στενούς τους φίλους. Ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα.

Οι ευχές της Κατερίνας Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη επέλεξε να ευχηθεί και δημόσια στον σύζυγό της για τα γενέθλιά του μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών, όπου μας δείχνει τον σύζυγό της, την πρωτότυπη τούρτα του και τους λαμπερούς καλεσμένους, ανέμεσά τους ο Πάνος Μουζουράκης και η σύντροφός του, Τζίνα Βαρελά.

papoutsaki4.jpg

«Επαράσαμε όμορφα!😉 Το αγόρι μου έγινε 44 και του πάει πολύ!!🎉
Περάσαμε φανταστικά στο χώρο του Πειραιώς 260 @athensepidaurusfestival του οποίου το μπαρ έχει αναλάβει η ομάδα @sixdogsgr και το πάρτυ άναψε από νωρίς !!!! Χιλιόχρονος αγάπη μου !! Παντα δημιουργικός και υγιής ❤️.Να μας χαίρεσαι και να σε χαιρόμαστε», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CfQY9DdI5-_

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εμφανίστηκε με σπασμένο χέρι και οι συνάδελφοί της ήδη της έβγαλαν παρατσούκλι

Η καρμική γνωριμία Παπουτσάκη-Πιλαφά

Το καλοκαίρι του 2012, η Κατερίνα Παπουτσάκη παντρεύτηκε τον Παναγιώτη Πιλαφά ενάμιση μόλις μήνα μετά τη γνωριμία τους.

«Μπορεί τότε να φάνηκε παράξενη η απόφασή μας να παντρευτούμε ενάμιση μήνα μετά τη γνωριμία μας, αλλά ήταν μονόδρομος. Ήταν δυνατό όλο αυτό που συνέβη ανάμεσά μας και νομίζω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Κατερίνα Παπουτσάκη.

https://www.instagram.com/p/Ca-R8fCLqH8

«Το ήξερα από την αρχή πως ήταν “meant to be”. Γνωριζόμασταν με τον Παναγιώτη μέσα από κοινές παρέες, δεν ήταν άγνωστος άνθρωπος για μένα. Τότε, όμως, εκείνος έλειπε στην Αμερική, έτσι δεν είχαμε γίνει ποτέ φίλοι. Ήμασταν καλοί γνωστοί. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι παραπάνω –από το δικό του βέβαια είχε περάσει από ότι έμαθα μετά. Θυμάμαι, το κλικ έγινε όταν βρεθήκαμε στο πάρτι μίας φίλης, της Θωμαΐδας Ανδρούτσου. Είχα χωρίσει από την προηγούμενη μου σχέση και ήμουν σε μία περίεργη φάση, δεν ήθελα τίποτα και κανέναν, ήμουν σίγουρη ότι θα γεράσω μόνη μου, γεροντοκόρη και ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Η πλήρης απογοήτευση», συμπλήρωσε η διάσημη ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/Cd6sExoIhE5

Πηγή κεντρικής: katerina_papoutsaki