Η Δανάη Λιβιεράτου με την Εύη Αδάμ δείχνουν τη σχέση μαμάς - κόρης που θέλουμε να βλέπουμε

Η Δανάη Λιβιεράτου με την Εύη Αδάμ δείχνουν τη σχέση μαμάς - κόρης που θέλουμε να βλέπουμε

Δανάη και Εύη δείχνουν να είναι πολύ κοντά και αυτό είναι εμφανές με κάθε αφορμή.

Η Δανάη Λιβιεράτου έχει πολύ καλή σχέση με την οικογένειά της. Πρόκειται για αυτήν την περίπτωση, κατά την οποία μπορείς να καταλάβεις πως υπάρχει ένα πιο φιλικό κλίμα μεταξύ των μελών και είναι πραγματικά αξιολάτρευτο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που είτε η Δανάη είτε η αδερφή της, Νεφέλη, έχουν ποστάρει φωτογραφίες ή και βίντεο για τους γονείς τους, ενώ με κάθε ευκαιρία υποστηρίζει ο ένας τον άλλον ακόμα και σε δημόσια σχόλια.

Το στόρι της Δανάης Λιβιεράτου με την Εύη Αδάμ

Το βράδυ της Κυριακής, η Δανάη έκανε μία σειρά από stories μέσα στα οποία βρέθηκε και αυτό με τη μαμά της, Εύης Αδάμ. Το 49χρονο μοντέλο εμφανίζεται να απολαμβάνει κάτι που μοιάζει με ροζέ κρασί, ενώ δεν μπορείς να μην παρατηρήσεις την ομοιότητα που έχει με τη Δανάη.

EVI_ADAM_DANAI_LIVIERATOY.jpg

Η κοινή αγάπη μαμάς - κόρης

Η Δανάη Λιβιεράτου, πέρα από το εμφανισιακό, έχει πολλά κοινά με τη μαμά της. Ανάμεσα σε αυτά είναι και η αγάπη τους για τα άλογα.

Στον χώρο όπου βρίσκονται τα άλογα με τα οποία ασχολείται η κόρη της, Δανάη Λιβιεράτου, βρέθηκε η Εύη Αδάμ, με τη νεαρή να σπεύδει να απαθανατίσει σε βίντεο τη σκηνή με τη μαμά της. Το μοντέλο εμφανίστηκε σε άνετη διάθεση να απολαμβάνει την έξοδό της και να δείχνει την υπέροχη σχέση που έχει με τα άλογα.

Στο τέλος του βίντεο, μάλιστα, φαίνεται πως γέρνει για να δώσει ένα φιλί στο άλογο που επίσης δείχνει πολύ φιλικό μαζί της. Όπως φαίνεται, λοιπόν, μάνα και κόρη μοιράζονται την αγάπη στα άλογα.

Δανάη Λιβιεράτου: Το αξιολάτρευτο βίντεο με την Εύη Αδάμ αποκαλύπτει την κοινή τους αγάπη