Η Δανάη Λιβιεράτου ταξίδεψε ως το Las Vegas και μοιράζεται με τους followers της τις φωτογραφίες

Η Δανάη Λιβιεράτου ταξίδεψε ως το Las Vegas και μοιράζεται με τους followers της τις φωτογραφίες

Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου απολαμβάνει το ταξίδι της στην Αμερική.

Στο Las Vegas ταξίδεψε αυτές τις μέρες η Δανάη Λιβιεράτου και βρίσκεται στη φάση που όλοι μάλλον θα ήμασταν αν μπορούσαμε να κάνουμε ένα τόσο μακρινό ταξίδι: σε αυτήν της εξερεύνησης.

Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου που συνηθίζει να μοιράζεται φωτογραφίες από τα ταξίδια της στον λογαριασμό της στο Instagram, απαθανατίζει τις βόλτες της και επισκέπτεται διάφορα σημεία. Τα ψηλά κτίρια της 26ης πιο δημοφιλούς πόλης των Ηνωμένων Πολιτειών, τα επιβλητικά αγάλματα, καταρράκτες, ακόμα κι ένα από τα εμπορικά πολυκαταστήματα βρέθηκαν στα stories της Δανάης.

Σε μία από τις φωτογραφίες, μάλιστα, η Λιβιεράτου απαθανατίζει και ένα αγόρι, χωρίς να συνοδεύει τη φωτογραφία από κάποιο σχόλιο που να διευκρινίζει τη μεταξύ τους σχέση.

Το τατουάζ της Δανάης Λιβιεράτου μαρτυρά την αγάπη της ζωής της και ο Λάμπης Λιβιεράτος σχολιάζει

Οι αγάπες της Δανάης Λιβιεράτου

Η Δανάη είναι ένα νεαρό κορίτσι με πολλά ενδιαφέροντα και ταλέντα. Η φωνή της, αν και για πολλούς αποτελεί χάρισμα που κληρονομήθηκε από τον μπαμπά της, είναι πολύ ιδιαίτερη και φαίνεται ότι έχει πολλές δυνατότητες.

https://www.instagram.com/p/Cdf9flgKNd5

Πέρα από το τραγούδι, όμως, υπάρχει και κάτι άλλο που έχει στην καρδιά της κι αυτό είναι η ιππασία.

Η Δανάη Λιβιεράτου δεν είναι μόνο ότι αγαπάει τα άλογα αλλά ασχολείται ενεργά με την ιππασία, ενώ πολλές είναι οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις επιδόσεις της στα εμπόδια.

https://www.instagram.com/p/CdNrmUIqm2L

Η αγάπη της για την ιππασία είναι τόσο μεγάλη που στο πρόσφατο post που έκανε φαίνεται καθαρά το τατουάζ που έχει κάνει στο ένα χέρι της: ένα άλογο με μαύρο μελάνι σαν σκιτσαρισμένο με μολύβι.