Ό,τι ονειρευόταν στη ζωή του ο Φοίβος το βρήκε στην Αμαλία Καντερέ - Σπάνια έξοδος με τα παιδιά τους

Ό,τι ονειρευόταν στη ζωή του ο Φοίβος το βρήκε στην Αμαλία Καντερέ - Σπάνια έξοδος με τα παιδιά τους
NDP

Ο Έκτορας και Ηλέκτρα μεγάλωσαν και συνόδεψαν τους γονείς τους στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Στη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε με σκοπό την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, στην τοποθεσία Ωδείο Ηρώδου Αττικού, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/6) και ο Φοίβος (Ευάγγελος Τασσόπουλος) μαζί με την οικογένειά του.

Ο γνωστός συνθέτης που κρατάει πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, πραγματοποίησε μία πολύ σπάνια έξοδο με τη σύζυγό του Αμαλία Καντερέ και τα δίδυμα παιδιά τους παιδιά, Έκτορα και Ηλέκτρα. Ευδιάθετοι και χαμογελαστοί, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, ενώ στην παρέα τους βρέθηκε και η Ελένη Μενεγάκη η οποία και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με τη συνοδεία κλασικής ορχήστρας εγχόρδων, από μέλη της Athens Philharmonia Pop Orchestra, ροκ μπάντας, και της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου και φυσικά, τον ίδιο τον Desmond Child επί σκηνής.

https://www.instagram.com/p/CfTc3cZrr1J

Όπως είναι γνωστό, την καλλιτεχνική διεύθυνση είχε ο Φοίβος και στη συναυλία συμμετείχαν σπουδαία ονόματα του εγχώριου και διεθνούς μουσικού στερεώματος όπως: Σάκης Ρουβάς, Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, The Rasmus. Lena Hall, Γιώργος Λεμπέσης, Kip Winger. Chris Willis, Tabitha Fair, Justin Benlolo και Andreas Carlsson.

Ο γάμος του ζευγαριού

Ο Φοίβος και η Αμαλία Καντερέ γνωρίστηκαν τη δεκαετία του ’90 δουλεύοντας τότε στη Sony Music, όπου εκείνη εργαζόταν ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων.

Ήταν 24 Σεπτεμβρίου του 1999, στην Αγία Μαρίνα της Εκάλης όταν ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η νύφη επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό, στράπλες νυφικό σε ιβουάρ χρώμα, ενώ ο γαμπρός ένα κομψό μαύρο σακάκι.

Στο γάμο του Φοίβου και της Αμαλίας Καντερέ, παρόντες ήταν -εκτός από τους στενούς συγγενείς και φίλους, πολλοί επώνυμοι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων και η Δέσποινα Βανδή, που ήταν η νέα μούσα του Φοίβου εκείνη την εποχή.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στη Lifo έκανε μια σπάνια δημόσια αναφορά στη σύζυγό του, για την οποία δήλωσε: «Κάθε φορά που είμαι με τη γυναίκα μου είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Και με τα παιδιά μου, απλώς άργησα να τα κάνω. Οι ωραιότερές μου στιγμές είναι με τη γυναίκα μου. Τα ταξίδια μας, που κάναμε παλιά, τότε που δούλευα έξι μήνες νυχθημερόν, κοιμόμουν στο στούντιο, και έξι μήνες ταξιδεύαμε, κυρίως στην Ασία. Έχουμε πάει σε όλα τα τροπικά μέρη».