Ο Mente Fuerte ρώτησε τη Μαρία Σολωμού αν είναι ερωτευμένη μαζί του και η αντίδρασή της ήταν επική

Ο Mente Fuerte ρώτησε τη Μαρία Σολωμού αν είναι ερωτευμένη μαζί του και η αντίδρασή της ήταν επική

Η άβολη ερώτηση και η... παρολίγον πρόταση γάμου.

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε και η Μαρία Σολωμού υποδέχτηκε στο podcast της «Για ελάτε στη Μαρία» τον τράπερ της καρδιάς της, Mente Fuerte.

Οι φήμες μπορεί να τους θέλουν ζευγάρι, αλλά οι δυο τους δεν έχουν απαντήσει ποτέ ευθέως για το αν υφίσταται τελικά η σχέση τους ή όχι. Έτσι και τώρα στη συζήτησή τους, οι σπόντες δεν έλειψαν, αλλά τίποτα δεν ειπώθηκε άμεσα, ούτε καν όταν ο τράπερ ρώτησε ευθέως την Μαρία αν είναι ερωτευμένη μαζί του!

https://www.instagram.com/p/CeROOekMsw9

Μαρία Σολωμού-Mente Fuerte: Του είπε σ'αγαπω και έχουμε και το πρώτο φιλί

Μεταξύ άλλων, οι δυο τους συζήτησαν για τα Mad VMA και τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν μεταξύ του Snik και του Light, τα πρότυπα των νέων, αλλά και τον έρωτα και τις σχέσεις.

Η θέση του Mente Fuerte στα επεισόδια μεταξύ Snik και Light

Αναφερόμενος στα τελευταία επεισόδια μεταξύ των συναδέλφων του, ο Mente Fuerte είπε: «Δεν με νοιάζει να σχολιάσω αυτό που έγινε στα MAD VMA. Ως τρίτος όμως, είδα ένα βίντεο που κάτι τεράστιοι κοπανάνε τον Light κι ένα που σηκώθηκε ο Light και πήγε και έβαλε μπάτσα στον άλλον, μόνος του. Όταν το άλλο το σκουπίδι, ο Snik, βγαίνει, χαλάει το στόμα του και δεν μπορεί να κάνει πράξη αυτά που λέει, στέλνει μπράβους και παρατρεχάμενους».

Άβολο: Snik και Light πιάστηκαν στα χέρια στα MAD VMA 2022 - Η «συγγνώμη» και η θέση του Αργυρού

Η... άβολη ερώτηση του Mente Fuerte στη Μαρία Σολωμού

Λίγο πριν το τέλος της κουβέντας τους (56:00'), ο Mente Fuerte αιφνιδίασε τη Μαρία Σολωμού, αφού σηκώθηκε πάνω και γονάτισε, κάνοντας πλάκα πως θα της κάνει πρόταση γάμου, με την ηθοποιό να τα χάνει στην κυριολεξία.

Και τα πειράγματα δεν σταμάτησαν εκεί... Όπως θα παρακολουθήσεις στο 1:02:55’, ο τράπερ ρώτησε τη Μαρία: «Θα σε ρωτήσω και θέλω να μου πεις αλήθεια, ας είμαστε ειλικρινείς… Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;», με εκείνη να πνίγεται από το νερό που έπινε και να σηκώνεται από τη θέση της χωρίς να απαντά στην ερώτησή του.

Η απάντηση της Μαρίας Σολωμού για τις φήμες ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Mente Fuerte

Kαλεσμένη του Πρωινού του ANT1 ήταν πρόσφατα η δημοφιλής ηθοποιός. Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι η ηθοποιός είναι σε σχέση η Μαρία Σολωμού απάντησε: «Από πού το βλέπετε ρε παιδιά; Ενημερώστε με. Καλά. Μπορεί να λένε διάφορα και να γράφονται διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα κι επίσης έχω πάρα πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο».

Σε ερώτηση της Φαίης Σκορδά αν θα έλεγε ότι ζει κάτι μοναδικό στην προσωπική της ζωή, η ηθοποιός τόνισε: «Δεν έχω πει τίποτα τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με δεν έχω μονάσει. Δεν θα έλεγα κάτι».

Η ηθοποιός και ο γνωστός τράπερ έχουν κάνει πολλές κοινές εμφανίσεις μέχρι σήμερα, με όλους να μιλούν για ένα νέο ειδύλλιο στην showbiz. Η Μαρία Σολωμού είχε επί χρόνια σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη, με τον οποίο υπήρξε μαζί χωρίς κρυφτό και κυνηγητό από τους παπαράτσι.

Cover photo: mentefuerte_official